You are here:

Primul nume important semnat de turci la Petrolul! Fotbalistul dorit de Hagi va juca la Ploieşti pentru a intra în play-off

Primul nume important semnat de turci la Petrolul! Fotbalistul dorit de Hagi va juca la Ploieşti pentru a intra în play-off

Petrolul

Comentarii

Gicu Grozav va continua să joace la Petrolul Ploieşti, acesta fiind convins de noua conducere să nu schimbe echipa.

Turcii s-au pus pe treabă la Petrolul! Primul mare fotbalist care a semnat cu trupa din Ploieşti

Deşi s-a vorbit foarte mult despre un posibil transfer la Dinamo sau Farul, iată că Gicu Grozav va continua la Petrolul. Mijlocaşul ofensiv a fost convins de proiectul serios al noilor investitori turci, iar obiectivul de a intra în play-off este unul entuziasmant pentru Grozav.

De asemenea, şi Mehmet Topal, noul antrenor al „lupilor galbeni”, îl doreşte insistent pe român la Petrolul, un alt factor care a cântărit enorm în decizia luată de mijlocaş, anuntă gsp.ro.

Tehnicianul îl cunoaşte pe Gicu Grozav din campionatul Turciei, din perioada în care acesta evolua la Karabukspor, în sezonul 2017-2018, şi îl consideră liderul de care are nevoie în vestiar.

Astfel, jucătorul prahovenilor va continua la Petrolul şi va primi un bonus important la semnătură.

  • 500.000 de euro este cota de piaţă a lui Gicu Grozav, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Investitorul care se retrage din Superligă! A salvat clubul în sezonul trecut, iar acum a fost dat la o parte fără milă

Marian Copilu, cel care a salvat-o în sezonul precedent pe Petrolul Ploieşti, a fost înlăturat de la clubul prahovean.

La clubul din Ploieşti se anunţă o nouă eră odată cu implicarea acţionarilor din Turcia. După ce Laszlo Balint a fost dat afară pentru a-i face loc lui Mehmet Topal, iată că oamenii de afaceri turci l-au forţat şi pe Marian Copilu să plece.

Copilu a creditat clubul cu 1,2 milioane de euro în anul 2023, reuşind să salveze clubul de la faliment. Totuşi, aventura lui Marian Copilu nu a durat prea mult la Ploieşti. Investitorii turci au băgat deja 2 milioane de euro la club, iar Marian Copilu îşi va primi banii înapoi, anunţă Fanatik.

Decizia înseamnă automat şi plecarea românului din conducere. Mai mult decât atât, noii conducători ai „lupilor galbeni” vor dori un vicepreşedinte tot din Turcia, astfel că implicarea românilor la clubul de mare tradiţie va fi destul de redus odată cu noua eră.

Afla mai multe despre: petrolulgicu grozavsuperliga 

viewscnt
Articole similare