You are here:

Investitorul care se retrage din Superligă! A salvat clubul în sezonul trecut, iar acum a fost dat la o parte fără milă

Investitorul care se retrage din Superligă! A salvat clubul în sezonul trecut, iar acum a fost dat la o parte fără milă

Petrolul

Comentarii

Marian Copilu, cel care a salvat-o în sezonul precedent pe Petrolul Ploieşti, a fost înlăturat de la clubul prahovean.

Un investitor important se retrage din Superligă! A fost scos din joc de noua conducere

La clubul din Ploieşti se anunţă o nouă eră odată cu implicarea acţionarilor din Turcia. După ce Laszlo Balint a fost dat afară pentru a-i face loc lui Mehmet Topal, iată că oamenii de afaceri turci l-au forţat şi pe Marian Copilu să plece.

Copilu a creditat clubul cu 1,2 milioane de euro în anul 2023, reuşind să salveze clubul de la faliment. Totuşi, aventura lui Marian Copilu nu a durat prea mult la Ploieşti. Investitorii turci au băgat deja 2 milioane de euro la club, iar Marian Copilu îşi va primi banii înapoi, anunţă Fanatik. 

Decizia înseamnă automat şi plecarea românului din conducere. Mai mult decât atât, noii conducători ai „lupilor galbeni” vor dori un vicepreşedinte tot din Turcia, astfel că implicarea românilor la clubul de mare tradiţie va fi redusă odată cu noua eră.

Laszlo Balint, surprins de faptul că a fost demis de la Petrolul

„Şi pentru mine a fost surprinzător, mai ales că a fost peste noapte această schimbare de acţionariat. Eu înţeleg perfect, e normal să vină cu alte opţiuni în anumite funcţii cheie. Înţeleg perfect, însă pentru mine este un pic neclar de ce în această perioadă am lucrat la program, la strategie, am urmărit jucători pe care-i monitorizam.

Mi s-a transmis şi că Gicu Grozav va semna fără probleme prelungirea, m-am ocupat şi de problemele organizatorice, cantonament, meciurile amicale, fără niciun fel de semnal că lucrurile ar putea lua o asemenea întorsătură.

Totuşi, preluarea unui club presupune parcurgerea anumitor paşi. Pentru mine a fost neaşteptat, chiar îmi doream să-mi continui munca”, a declarat Balint, conform Prosport.

Afla mai multe despre: marian copilupetrolulsuperliga 

viewscnt
Articole similare