You are here:

”Era cam gânditor în poză... Să vin, să nu vin?”. Reacţii ironice după ce Mehmet Topal a ajuns la Ploieşti | EXCLUSIV

”Era cam gânditor în poză...  Să vin, să nu vin?”. Reacţii ironice după ce Mehmet Topal a ajuns la Ploieşti | EXCLUSIV
Comentarii

Petrolul Ploieşti are un nou antrenor. Cârma echipei de pe ”Ilie Oană” a fost preluată de o legendă a fotbalului turc.

MM Stoica, despre sosirea lui Topal în România

Clubul Petrolul Ploieşti a anunţat, joi, 6 iunie, numirea în funcţia de antrenor al lui Mehmet Topal, fost căpitan al selecţionatei Turciei.

În vârstă de 38 ani, Topal a semnat cu FC Petrolul Ploieşti un contract valabil pentru următorii 3 ani şi va ajunge la Ploieşti duminică, 9 iunie, atunci când va face cunoştinţă cu noii săi elevi.

Mehmet Topal este fost căpitan al naţionalei Turciei şi al lui Fenerbahce Istanbul, de trei ori câştigător al Superligii Turciei cu trei echipe diferite, Galatasaray, Fenerbahce şi Basaksehir, de asemenea fost jucător important al Valenciei în La Liga.

MM Stoica a comentat venirea lui Topal în România, la Petrolul Ploieşti.

”Mehmet Topal era cam gânditor în poză. Părea aşa: ”Să vin, să nu vin?” Este un nume mare, un fost mare fotbalist. 

A jucat la toate trei mari Fener Galata Besiktas, nu este singur. Chiar spuneam, la cât de bolnavi sunt ei după echipele pe care le susţin, se plimbă de la o echipă la alta. Emre Belezoglu a fost şi la Fener şi la Galata.

Orice grupare care îşi propune mai mult, pentru noi este un câştig imens. Ai competiţie. Este mare lucru”, a declarat MM Stoica la Orange Sport.

MM Stoica, afirmaţie ironică despre noul look al lui Raţiu: "Poate că a fost ignorat de antrenorul de la club, vrea să-i atragă atenţia" | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: petrolul ploieştimehmet topalfenerbahce 

viewscnt
Articole similare