You are here:

MM Stoica, afirmaţie ironică despre noul look al lui Raţiu: "Poate că a fost ignorat de antrenorul de la club, vrea să-i atragă atenţia" | EXCLUSIV

MM Stoica, afirmaţie ironică despre noul look al lui Raţiu: "Poate că a fost ignorat de antrenorul de la club, vrea să-i atragă atenţia" | EXCLUSIV
Comentarii

Andrei Raţiu şi-a debutat noul look, în tricoul echipei naţionale, la partida împotriva Bulgariei încheiată cu scorul de 0-0.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al celor de la FCSB, Mihai Stoica, a remarcat culoarea părului fundaşului lateral român de la Rayo Vallecano, care a decis să-şi schimbe radical "look-ul", înainte de a se deplasa pentru acţiunea selecţionatei lui Edi Iordănescu, premergătoare Campionatului European din Germania.

A doua variantă a antrenorului celor de la Rayo Vallecano, Inigo Perez, pentru postul de fundaş dreapta, în spatele internaţionalului albanez Ivan Balliu, Raţiu a avut parte de prestaţii bune în puţinele partide pe care le-a prins în La Liga.

Însă, schimbarea culorii părului nu a picat bine susţinătorilor echipei naţionale, inclusiv oficialului celor de la FCSB, MM Stoica, care l-a ironizat pe tânărul fotbalist român.

Întrebat dacă ar lua în considerare o schimbare în stilul fundaşului de la Rayo Vallecano, MM Stoica a menţionat faptul că a depăşit vârsta la care să-şi vopsească părul într-o culoare extravagantă. Mihai Stoica a punctat şi un potenţial motiv pentru schimbarea radicală de look pentru care a optat Andrei Raţiu.

MM Stoica: "Este o nuanţă deosebită, bine că n-a fost roz"

"Mie mi-a plăcut foarte mult părul lui Raţiu. Eu am o vârstă, oricum, e o nuanţă deosebită. Probabil că a fost ignorat de antrenor la echipa de club şi acum încearcă să-i atragă atenţia, într-un fel. Bine că n-a fost roz că ziceai că e vată pe băţ. Au ei chestia asta, dacă Griezmann se vopseşte roz la vârsta lui... asta este, au şi ei nişte chestii", a declarat MM Stoica, la emisiunea Sport Report.

Afla mai multe despre: mm stoicaandrei ratiuechipa nationalaromaniarayo vallecano 

viewscnt
Articole similare