You are here:

"Să se retragă trofeul! Gata, de acum se joacă fără". MM Stoica, uluit de dominaţia lui Real Madrid în Champions League: "Să vedem dacă reuşesc şi fără Kroos"

"Să se retragă trofeul! Gata, de acum se joacă fără". MM Stoica, uluit de dominaţia lui Real Madrid în Champions League: "Să vedem dacă reuşesc şi fără Kroos"
Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a comentat, la Orange Sport, deznodământul finalei Champions League. Conducătorul s-a întrebat dacă echipa din LaLiga şi-ar putea continua dominaţia şi fără Toni Kroos, care şi-a anunţat retragerea.

Reacţii după finala câştigată de Real Madrid în Champions League: "Bă, gata, de acum se joacă dar fără trofeu"

Real Madrid a învins, sâmbătă seară, pe stadionul Wembley din Londra, cu scorul de 2-0, echipa Borussia Dortmund, în finala Champions League, şi a câştigat pentru a 15-a oară principalul trofeu continental intercluburi.

MM Stoica a comentat amuzat şi a cerut retragerea celui mai important trofeu european. De asemenea, oficialul FCSB a subliniat faptul că Toni Kroos (34 de ani) a fost protagonist la ultimele cinci trofee Champions League cucerite de Real Madrid. 

"Vorbim despre Kroos şi, mergând aşa la ce vorbeam înainte de a începe meciul, Real Madrid fost bună cu Cristiano Ronaldo, fără el, cu Benzema şi fără Benzema, cu Vinicius, dar să vedem fără Kroos, că e un numitor comun la toate trofeele câştigate. Să vedem şi fără el. 

Fără Vinicius nu ştiu ce s-ar fi întâmplat, dar gheaţa a spart-o Carvajal cu capul din centrarea lui Kroos. Vreau şi eu să-i cobesc, să se întâmple ceva, să se retragă trofeul. Bă, gata, de acum se joacă dar fără trofeu, că joacă Real Madrid. 

Cred că e plictisitor să fii Real Madrid (n.r. - râde). Cred că diferenţa a făcut-o tot valoarea individuală a jucătorilor, că una e să joci cu Vinicius şi alta cu Adeyemi. Vorbeam că Vinicius în meciurile mari tot timpul se capacitează, e plin de adrenalină, e un fotbalist foarte bun. Unde a fost Mbappe în semifinale, unde? Dortmund jumătate de meci l-a făcut bun", a spus MM Stoica, pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: real madrid champions leaguedortmund real madridmm stoica real madrid 

viewscnt
Articole similare