You are here:

Prima reacţie a lui Bellingham după ce a cucerit trofeul UEFA Champions League, cu Real Madrid: "Mereu am visat să joc în astfel de partide"

Prima reacţie a lui Bellingham după ce a cucerit trofeul UEFA Champions League, cu Real Madrid: "Mereu am visat să joc în astfel de partide"
Comentarii

Real Madrid a cucerit pentru a 15-a oara trofeul UEFA Champions League. Jude Bellingham, unul dintre principalii componenţi ai campioanei Spaniei, a vorbit despre triumful în faţa Borussiei Dortmund, la capătul partidei.

Jude Bellingham a cucerit trofeul UEFA Champions League pentru prima oară în cariera sa, după victoria celor de la Real Madrid în faţa Borussiei Dortmund, fosta sa echipă pe care a părăsit-o în vara trecută pentru a semna cu formaţia din capitala Spaniei.

Fotbalistul englez crescut de Birmingham City, remarcat de Borussia Dortmund şi vândut ulterior la Real Madrid pentru suma de 103.000.000 de euro, în vara anului 2023, a avut un discurs emoţionant la finalul partidei cu formaţia din Bundesliga. Vinicius Jr. şi Carvajal au înscris pentru formaţia antrenată de Carlo Ancelotti, în actul secund al partidei după o primă repriză în care elevii lui Edin Terzic au dominat partida.

Jude Bellingham: "Cel mai frumos moment al vieţii mele"

"Mereu am visat să joc în astfel de partide, îţi trăieşti viaţa şi auzi atâtea persoane care îţi spun că nu poţi să reuşeşti anumite lucruri, zile ca cea de astăzi te fac să realizezi că totul este ok. M-am simţit minunat până când mi-am văzut părinţii, cât şi pe fratele meu pentru care încerc să fiu un adevărat model, m-am emoţionat.

Cred că a fost un sezon excelent, am ratat Cupa Regelui, dar avem mulţi ani în faţă să o cucerim, avem un grup minunat. Este cel mai frumos moment al vieţii mele.", a declarat Jude Bellingham, pe teren, la capătul partidei cu Borussia Dortmund.

Afla mai multe despre: real madridjude bellinghamuefa champions leagueborussia dortmund 

viewscnt
Articole similare