You are here:

VIDEO | Spectacol pentru finala Ligii Campionilor! Gyor s-a calificat dramatic în ultimul act. Bietigheim, revelaţia ediţiei, a învins-o pe Metz

VIDEO | Spectacol pentru finala Ligii Campionilor! Gyor s-a calificat dramatic în ultimul act. Bietigheim, revelaţia ediţiei, a învins-o pe Metz

Handbal

Comentarii

Echipele de handbal feminin, Gyor ETO şi SG BBM Bietigheim, vor disputa finala Ligii Campionilor, după ce au eliminat sâmbătă, la Turneul F4 de la Budapesta, formaţiile Team Esbjerg, respectiv Metz Handball, în semifinalele competiţiei. Finala va fi condusă de arbitrele românce Cristina Lovin şi Simona Stancu.

Gyor ETO – SG BBM Bietigheim, în finala Ligii Campionilor

Va fi o finală surprinzătoare în Liga Campionilor la handbal. Gyor şi Bietigheim se vor lupta pentru trofeu la Budapesta. Echipa maghiară a trecut greu de Esbjerg, cu 24-23. Gyor putea fi egalată în ultima secundă, dar Sandra Toft, MVP-ul partidei, a intervenit fantastic. 

În cea de-a doua semifinală, revelaţia acestui sezon a fost condusă la pauză de Metz, dar a reuşit o victorie senzaţională, cu 36-29. Bietigheim va juca în premieră în finală, în timp ce Gyor e singura echipă din Final Four care a mai cucerit trofeul Champions League.

Astfel, duminică vor juca în finala mică învinsele Team Esbjerg şi Metz, iar finala pentru trofeu se va juca între Gyor ETO – SG BBM Bietigheim, urmând a fi arbitrată de Cristina Lovin şi Simona Stancu.

În sferturile competiţiei a fost eliminată campioana României, CSM Bucureşti, în timp ce vicecampioana Rapid Bucureşti nu a trecut de grupe.

Trofeul a fost câştigat în ultimii trei ani de Vipers Kristiansand, care nu s-a calificat însă la Turneul F4 de la Budapesta.

Afla mai multe despre: finala handbal liga campionilorgyorbietigheim 

viewscnt
Articole similare