Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adversara din UEFA Champions League de care MM Stoica nici nu vrea să audă: "Cum să îmi doresc un meci cu ei?" | EXCLUSIV

Adversara din UEFA Champions League de care MM Stoica nici nu vrea să audă: "Cum să îmi doresc un meci cu ei?" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB îşi va începe campania europeană în luna iulie a acestui an. Campioana României pleacă din primul tur preliminar al UEFA Champions League, acolo unde are mari şanse să treacă în următorul tur.

FCSB va avea parte de o vară extrem de dificilă în preliminariile competiţiilor europene. Patronul clubului, Gigi Becali, îşi doreşte ca echipa sa să revină în grupele UEFA Champions League.

MM Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB, a vorbit despre posibilele adversare pe care formaţia "roş-albastră" le poate întâlni în turul doi al preliminariilor UEFA Champions League. FCSB o poate întâlni pe PAOK Salonic, campioana Greciei, echipă antrenată de Răzvan Lucescu, chiar din al doilea tur preliminar al Ligii Campionilor.

Gruparea elenă este în vârful listei echipelor pe care MM Stoica nu şi-ar dori să le întâlnească într-o dublă manşă din cadrul preliminariilor competiţiilor europene, în acest sezon. Oficialul celor de la FCSB a evidenţiat alte echipe pe care FCSB le-ar putea învinge, în aceeaşi fază a competiţiei.

MM Stoica: "Nu mi-aş dori un meci cu PAOK"

"Ferească Dumnezeu, cum să îmi doresc un meci cu PAOK? Nu mi-aş dori un meci cu PAOK. În primul rând, mi-aş dori să ajungem în turul doi, iar acolo PAOK şi Midtjylland mi se par „balauri”. Qarabag, nu. Nu e la nivelul lui PAOK şi Midtjylland. Pentru că, echipele din Kazakhstan şi Azerbaidjan sunt sinusoide.

Uită-te la Sheriff, a fost bomba bombelor! A spulberat Steaua Roşie şi Dinamo Zagreb acum doi ani. A bătut Real Madrid, Şahtior. Ştiu foarte bine echipele din Kazakhstan şi Azerbaidjan, chiar şi din Republica Moldova. Pleacă foarte mulţi jucători la finalul sezonului.

Clar că e o echipă foarte bună, era să o elimine pe Leverkusen, dar nu îmi e frică de Qarabag cum îmi e frică de PAOK. Dinamo Zagreb nu e Midtjyland. Cu Dinamo Zagreb nu mi-ar părea foarte rău dacă am pica în turul doi, dacă vom ajunge în turul doi", a declarat MM Stoica, la emisiunea Sport Report.

Afla mai multe despre: fcsbuefa champions leaguepaokdinamo zagrebqarabagmidtjylland 

viewscnt
Articole similare