Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adversarul din Superliga de care MM Stoica se teme, pentru sezonul viitor: "I-am spus lui Elias, o să avem o problemă mare" | EXCLUSIV

Adversarul din Superliga de care MM Stoica se teme, pentru sezonul viitor: "I-am spus lui Elias, o să avem o problemă mare" | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Neil Lennon a devenit antrenorul celor de la Rapid, însă schimbarea de antrenor care stârneşte emoţii în tabăra echipei campioane, FCSB, este alta.

Dan Petrescu a revenit la CFR Cluj, iar de la instalarea sa pe banca "feroviarilor", situaţia din clasament s-a îmbunătăţit. CFR Cluj a încheiat play-off-ul Superligii pe poziţia a doua şi va juca în preliminariile UEFA Conference League, în această vară.

Revenirea lui Petrescu din Coreea de Sud a atras privirile echipei care a reuşit să cucerească titlul din Superliga în acest sezon, FCSB. MM Stoica a dezvăluit că a avut discuţii cu antrenorul celor de la FCSB, Elias Charalambous, cu privire la pericolul pe care CFR Cluj îl poate reprezenta în sezonul viitor din Superliga.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

"Nu, n-am vorbit cu Elias despre Lennon. Dacă aş discuta, nu putem vorbi despre antrenorul unei contracandidate. Am discutat cu Elias despre Dan Petrescu şi i-am explicat că o să avem o problemă mare cu Dan Petrescu.", a declarat MM Stoica, la emisiunea Sport Report.

Dan Petrescu, motivat în vederea sezonului viitor

Dan Petrescu are în plan calificarea în grupele UEFA Conference League, cât şi câştigarea titlului în Superliga, după doi ani. Ultimul titlu cucerit de CFR Cluj cu Dan Petrescu pe bancă a venit în sezonul 2021-2022.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Rapid are planuri mari pentru sezonul viitor din Superliga. Cu Neil Lennon pe bancă, giuleştenii vor să se bată la titlu până în ultimele etape de play-off, în următorul sezon. Dan Şucu şi-a găsit antrenorul dorit, iar Neil Lennon va avea parte de o vară dificilă, în vederea alcătuirii unui lot competitiv pentru a avea şanse la titlu.

Afla mai multe despre: neil lennonmm stoicaelias charalambousdan petrescucfr clujrapidfcsb,  

viewscnt
Articole similare