Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aşteptarea a luat sfârşit, Dan Petrescu şi-a luat revanşa în faţa lui Hagi. "Bursucul" şi-a făcut planul pentru Europa: "Fiecare jucător este de vânzare"

Aşteptarea a luat sfârşit, Dan Petrescu şi-a luat revanşa în faţa lui Hagi. "Bursucul" şi-a făcut planul pentru Europa: "Fiecare jucător este de vânzare"

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, a vorbit despre planul său pentru a ataca grupele UEFA Conference League, în sezonul viitor, cât şi despre victoria din faţa celor de la Farul Constanţa.

"Bursucul" a obţinut victoria care le-a asigurat celor de la CFR Cluj prezenţa în preliminariile UEFA Conference League. Antrenorul "feroviarilor" şi-a croit deja planul pentru sezonul viitor, în condiţiile în care echipa sa a suferit modificări pe parcursul acestui sezon. Petrescu vrea să califice echipa în grupele din Conference League, dar pentru a ajunge acolo, are nevoie de schimbări semnificative la nivelul lotului.

Dan Petrescu: "Vom lupta pe două fronturi"

"Cred că scorul din prima repriză a fost corect, dar cel din a doua repriză nu a fost corect. Eu am stat doar trei săptămâni, este meritul celorlalţi antrenori, dacă nu erau jucătorii antrenaţi nu cred că am fi putut obţine un asemenea rezultat. Vă daţi seama că sunt foarte mulţumit atunci când câştigi 3 din 3, e meritul jucătorilor cât şi al celorlalţi antrenori.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Am avut rezultate fantastice, n-am jucat cu echipe cu bugete mai mici şi n-am pierdut, eu spun adevărul, se poate întâmpla, în Europa e greu, sper să nu picăm cu o echipă precum Adana şi sperăm să mergem cât mai departe, să vedem ce jucători vin şi ce jucători pleaca. Acum începe munca cea mai grea. Vreau să fac un lot puternic şi să mă uit pe bancă şi să văd o bancă puternica. Vreau să-mi felicit jucătorii pentru atitudine. Se vede că echipa a fost antrenată bine de ceilalţi antrenori.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Fiecare jucător este de vânzare, dar sper să nu se întâmple ce s-a întâmplat anul treuct, să nu plece jucători în timpul campionatului, la anul va fi o luptă incredibilă, vom lupta pe două fronturi, trebuie să avem şi puţin noroc, cum am avut azi.", a declarat Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescugica hagiuefa conference league 

viewscnt
Articole similare