You are here:

Golgheterul CFR-ului l-a egalat pe Florinel Coman, dar nu este pe placul lui Mihai Stoica: ”Creţu l-a demontat” | EXCLUSIV

Golgheterul CFR-ului l-a egalat pe Florinel Coman, dar nu este pe placul lui Mihai Stoica: ”Creţu l-a demontat” | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a demolat-o pe Farul Constanţa, iar Philip Otele (25 de ani) s-a aflat pe lista marcatorilor. Jucătorul lui Dan Petrescu a ajuns la golul cu numărul 18 în acest sezon din Superligă, acelaşi număr pe care îl are şi Florinel Coman (26 de ani).

CFR Cluj a învins-o, pe teren propriu, pe Farul Constanţa, scor 5-1, în ultima etapă din play-off-ul Superligii. Echipa lui Dan Petrescu va juca în Conference League.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Clujenii aveau nevoie de victorie pentru a fi siguri că încheie sezonul pe locul secund în clasament şi elevii lui Dan Petrescu au atacat din startul meciului cu Farul.

Bîrligea a fost faultat în careu de portarul oaspeţilor, Buzbuchi, în minutul 6, şi arbitrul Radu Petrescu a dictat penalty după ce a fost chemat la VAR.

Deac a ratat penalty-ul în prima fază, însă lovitura de la 11 metri a fost repetată din cauza faptului că jucătorii constănţeni au intrat în careu la momentul execuţiei şi Deac a deschis scorul în minutul 8.

Tachtsidis a înscris în minutul 16 şi a făcut 2-0, iar după şase minute Muhar a ridicat scorul la 3-0, cu o lovitură de cap.

Bîrligea a avut gol anulat în minutul 29, dar atacantul clujenilor a reuşit să îşi treacă numele pe lista marcatorilor cu un şut de la distanţă, în minutul 38. Răzvan Sava a salvat poarta gazdelor la şutul lui Vînă, din minutul 43, iar la pauză a fost 4-0 pentru CFR.

În repriza a doua, Cristi Ganea a redus din diferenţă pentru Farul, cu golul din minutul 65, însă Otele a refăcut diferenţa de patru goluri în minutul 87, cu un gol care a avut nevoie de validarea VAR, şi CFR Cluj s-a impus cu 5-1.

Egalul de la CFR Cluj al lui Florinel Coman, criticat de Mihai Stoica: ”Mie nu îmi place”

La finalul meciului, concluziile au fost trase în studioul Orange Sport, acolo unde Mihai Stoica a vorbit şi despre Otele, cel care a marcat al 18-lea gol stagional şi l-a egalat pe Florinel Coman în topul golgheterilor din Superligă.

”Otele nici nu îmi place. Ce, trebuie să spun că îmi place? Mie nu îmi place. De ce mi-ar plăcea? Să fie sănătos, mie nu îmi place. Ce pot să fac?

La cel mai important meci al lor la care puteam să fim opriţi, Creţu l-a demontat. Îmi plac alţi jucători, nu îmi place Otele. Nu spun că nu e un jucător bun, dar de la CFR îmi place Tachtsidis”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

În urma acestei victorii, CFR Cluj a încheiat sezonul pe locul al doilea, cu 46 de puncte. Clujenii vor juca în calificările Conference League, iar Farul a terminat pe locul 4, cu 36 de puncte.

Afla mai multe despre: philip oteleflorinel comancfr clujfcsbmihai stoicasuperligaorange sport 

viewscnt
Articole similare