You are here:

Dublu dezastru pentru Adrian Mititelu! Două retrogradări într-un singur sezon pentru patronul de la FC U Craiova 1948

Dublu dezastru pentru Adrian Mititelu! Două retrogradări într-un singur sezon pentru patronul de la FC U Craiova 1948

FC U Craiova

Comentarii

FC U Craiova 1948, echipa patronată de Adrian Mititelu, a retrogradat în Liga 2, în urma unui sezon dezastruos pentru formaţia din Craiova.

FC U Craiova 1948 a retrogradat în Liga 2, în urma înfrângerii de pe teren propriu în faţa celor de la FC Hermannstadt, iar echipa lui Adrian Mititelu va reveni în eşalonul secund al fotbalului românesc. Dezastrul s-a extins, însă, în tabăra echipei lui Mititelu. A doua echipă a celor de la FC U Craiova 1948, echipă aflată în a şaptea serie din Liga 3, a retrogradat în Liga 4.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Cu doar două meciuri rămase de disputat în această stagiune, în Liga 3, echipa din Craiova va evolua în Liga 4, în condiţiile în care conducerea clubului îşi doreşte să atace promovarea în Superliga, cu ajutorul unor jucători proveniţi şi de la echipa secundă.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Un jucător cu peste 100 de prezenţe în Superliga, în vizorul lui Adrian Mititelu

Adrian Mititelu şi-a pus ochii pe un mijlocaş cu peste 140 de meciuri în Superliga. Este vorba de Enriko Papa, fostul jucător de la Sepsi şi FC Botoşani. Conform Prosport, Papa se pregăteşte deja alături de formaţia din Craiova. Fostul jucător al celor de la Rizespor, rămas liber de contract din august 2023, este aproape de a semna cu FC U Craiova 1948, într-un efort de a promova cu echipa înapoi în Superliga.

Afla mai multe despre: fc u craiovaadrian mititeluliga 2liga 3superliga 

viewscnt
Articole similare