Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid, aproape de o nouă lovitură. Ofertă de 1.500.000 de euro: "E aşteptat să joace în Champions League"

Rapid, aproape de o nouă lovitură. Ofertă de 1.500.000 de euro: "E aşteptat să joace în Champions League"

Rapid

Comentarii

Ermal Krasniqi, fotbalistul cumpărat de Rapid de la CFR Cluj în această iarnă, în schimbul sumei de 1.000.000 de euro, este aproape de un nou club, în această vară.

Fotbalistul kosovar este în vizorul celor de la Sparta Praga, echipă aflată într-o luptă pentru titlul din Cehia. Conform jurnalistului Arlind Sadiku, Sparta Praga a făcut o ofertă în valoare de 1.500.000 pentru fotbalistul adus de la CFR Cluj.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Însă, Rapidul nu ar fi mulţumită cu oferta iniţială înaintată de echipa cehă, şi va cere să primească o ofertă revizuită, mai apropiată de 3.000.000 de euro. Ermal Krasniqi va avea şansa să joace în preliminariile UEFA Champions League, în sezonul viitor, în cazul în care se va alătura formaţiei din Cehia.

Sparta Praga, ofertă pentru fotbalistul Rapidului

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

"Ermal Krasniqi e aşteptat să joace în Champions League în sezonul următor cu Sparta Praga. Jucătorul de 25 de ani e în discuţii în avansate cu multipla campioană a Cehiei. Sparta a oferit 1,5 milioane de euro în schimbul serviciilor lui Krasniqi, însă Rapid cere mai mult", a scris Arlind Sadiku.

Ermal Krasniqi are o cotă de 1.500.000 de euro, conform transfermarkt.com. Fotbalistul adus de CFR Cluj de la Ballkani, echipă din Kosovo, în ianuarie 2023, în schimbul sumei de 200.000 de euro, a înscris şase goluri şi a oferit trei pase decisive, de la transferul său la Rapid, din această iarnă. În triocul celor de la CFR Cluj a înscris doar cinci goluri şi a oferit patru pase decisive în 39 de partide.

Afla mai multe despre: rapidermal krasniqisparta pragauefa champions league 

viewscnt
Articole similare