Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schimbări importante anunţate de Elias Charalambous, înainte de derby-ul cu Rapid: "Vrem să încheiem cu o victorie"

Schimbări importante anunţate de Elias Charalambous, înainte de derby-ul cu Rapid: "Vrem să încheiem cu o victorie"

FCSB

Comentarii

Elias Charalambous, antrenorul celor de la FCSB, a anunţat schimbări la nivelul primului 11, pentru derby-ul din ultima etapă a acestui sezon din Superliga, împotriva rivalilor de la Rapid.

FCSB o înfruntă pe Rapid în ultima etapă a play-off-ului acestui sezon de Superliga, într-un meci descris de Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB-ului drept 'fără miză'. Elias Charalambous, antrenorul celor de la FCSB, a anunţat schimbări mari la nivelul primului 11 pe care se va baza la derby-ul cu Rapid. 

Tehnicianul cipriot a menţionat că va încerca să odhinească titularii care au şanse mari să participe la EURO 2024, şi să se bazeze pe jucători care au bifat mai puţine minute pe parcursul acestui sezon, în condiţiile în care poziţiile în clasament ale ambelor echipe au fost deja stabilite, înainte de această etapă.

Elias Charalambous: "Acum vrem să o facem"

"Dacă e posibil vrem să închidem acest sezon bun cu o victorie. De jocul de mâine vom oferi minute jucătorilor care nu au evoluat în acest sezon. Vrem să le oferim o şansă şi să odihnim fotbaliştii care au jucat tot sezonul. Pe câţiva îi vom vedea la echipa naţională. Suntem aici să ajutăm naţionala, să fie gata pentru competiţia de la vară.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Pentru toate jocurile avem aşteptări. Vrem să închidem acest sezon în cea mai bună manieră, adică victoria. Vom face câteva schimbări, dar avem încredere în lot. Aceste momente sunt frumoase. După ce am câştigat campionatul să ne bucurăm cu familia, fanii, jucătorii. Cel mai tare moment a fost să-i văd pe băieţi, pe staff, pe fani să celebreze împreună. 

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Jucătorii care au bifat mai multe minute şi care vor merge la echipa naţională vor fi odihniţi. Cei care nu au prea jucat în acest sezon vor avea această şansă mâine. În fotbal câteodată nu le poţi da această şansă. Acum vrem să o facem", a declarat Elias Charalambous, la conferinţa de presă premergătoare partidei cu Rapid.

Afla mai multe despre: fcsbrapidelias charalamboussuperligaplay-off 

viewscnt
Articole similare