Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul străin dorit de Rapid, propus la FCSB! MM Stoica a dezvăluit tot: "A fost o discuţie, chiar luna trecută" | EXCLUSIV

Antrenorul străin dorit de Rapid, propus la FCSB! MM Stoica a dezvăluit tot: "A fost o discuţie, chiar luna trecută" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Neil Lennon este numele antrenorului străin dorit de Dan Şucu la Rapid, după finalul acestui sezon, este aproape de a semna cu formaţia giuleşteană.

Dan Şucu este în căutarea unui nou antrenor la Rapid, iar finanţatorul a pus ochii pe un multiplu câştigător al campionatului din Scoţia, cu Celtic. Este vorba de Neil Lennon, tehnicianul nord-irlandez care a avut parte de o perioadă de succes alături de Celtic în campionatul Scoţiei, perioadă în care formaţia din Scoţia a evoluat chiar în grupele UEFA Champions League. 

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

MM Stoica a vorbit despre Lennon şi despre o întâlnire dintre cei doi, petrecută în 2008, pe vremea în care MM Stoica făcea parte din staff-ul celor de la Unirea Urziceni.

MM Stoica: "L-am cunoscut personal pe Lennon"

"L-am cunoscut pe Lennon când am fost în 2008 în cantonament la Glasgow, l-am cunoscut personal, era secund, chiar trebuie verificat, era secundul lui Gordon Strachan, am jucat acolo un meci amical, 2-2, ştiu că a dat Mehmedovic gol, care nu dădea gol niciodata.

S-a accidentat si Frunză, era şi Dan Petrescu, îl cunoştea toată lumea în Scoţia, în Marea Britanie, am jucat în baza lor de antrenament. Mi-a lăsat o impresie foarte bună, a fost un jucător mare, ştiam cine e, a fost un jucator mare pentru Celtic.", a declarat MM Stoica, la emisiunea Sport Report.

Oficialul celor de la FCSB a vorbit şi despre contextul în care Neil Lennon a fost propus drept antrenor al celor de la FCSB, însă, Mihai Stoica a menţionat că noua campioană a României nu se află într-o căutare pentru un nou antrenor.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

"Agenţii trimit jucătorii pe care îi au sub contract îi propun, trimit antrenorii pe care îi au sub contract, de foarte multe ori am văzut jucători la alte echipe pe care i-am văzut şi eu, îl tot primeam pe el, doar că nu căutam antrenor, recent, ma uit să îţi spun exact şi data, în aprilie, chiar pe 3 mai. Era o discuţie între agenţi, agentul pe care îl cunosc eu şi le-am spus că nu căutăm antrenor, avem antrenor.

Probabil că au fost propuşi şi la Rapid, probabil că agenţii ştiind că Rapidul caută antrenor.", a mai spus MM Stoica.

Afla mai multe despre: rapidfcsbneil lennondan sucusuperligaceltic 

viewscnt
Articole similare