You are here:

Primul pas făcut de FCSB după motivarea Curţii de Apel, cea mai recentă înfrângere suferită de Gigi Becali în războiul cu CSA Steaua

Primul pas făcut de FCSB după motivarea Curţii de Apel, cea mai recentă înfrângere suferită de Gigi Becali în războiul cu CSA Steaua

Steaua

Comentarii

După motivarea Curţii de Apel privind decizia luată în legătură cu palmaresul echipei Steaua din perioada 1947-1998, palmares care revine echipei CSA Steaua, formaţie care activează în prezent în Liga 2, FCSB a luat o primă decizie.

FCSB a avut parte de o nouă înfrângere în războiul purtat împotriva celor de la CSA Steaua. Curtea de Apel, prin motivarea deciziei sale în legătură cu palmaresul echipei Steaua Bucureşti, a decis că va "menţine dispoziţiile sentinţei referitoare la soluţia în privinţa constatării că palmaresul echipei de fotbal Club Sportiv al Armatei 'Steaua Bucureşti', din 1947 şi până în 1998 aparţine reclamantului CSA.".

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Palmaresul din perioada 1998 - 2003 rămâne în aer, în urma motivării Curţii de Apel, iar în perioada 2003 - 2017, echipa lui Gigi Becali nu a avut "dreptul de a utiliza palmaresul fostei echipe de fotbal profesionist Steaua Bucureşti".

Decizia luată de FCSB

FCSB a acţionat în acest sens şi a decis să-şi modifice descrierea de pe pagina de Facebook a clubului, acolo unde era precizat faptul că formaţia antrenată de Elias Charalambous este câştigătoarea a 27 de trofee de campioană, 23 de Cupe ale României, şase Supercupe, două Cupe ale Ligii, un trofeu al Cupei Campionilor Europeni şi o Supercupă a Europei.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Noua descrierei a paginii de Facebook a celor de la FCSB este: "Bine aţi venit pe pagina oficială de Facebook a celei mai iubite echipe de fotbal din România!".

Astfel, FCSB a făcut un pas în spate în ceea ce priveşte afişarea palmaresului pentru care se judecă împotriva celor de la CSA Steaua. FCSB îşi încheie sezonul din Superliga pe terenul rivalei Rapid Bucureşti, într-un meci fără miză pentru ambele echipe, în condiţiile în care ambele echipei îşi ştiu poziţiile finale din clasament.

Afla mai multe despre: fcsbcsa steauacurtea de apelpalmaressuperligaliga 2steaua bucuresti 

viewscnt
Articole similare