You are here:

Are China la picioare! Andrea Compagno a înscris primul "hat-trick" pentru noua sa echipă, după despărţirea de FCSB

Are China la picioare! Andrea Compagno a înscris primul "hat-trick" pentru noua sa echipă, după despărţirea de FCSB
Comentarii

Andrea Compagno, fostul atacant al celor de la FCSB, a ajuns în campionatul din China, la Tianjin Jinmen Tiger.

Fotbalistul italian a înscris trei goluri pentru echipa sa în partida din etapa a 12-a a campionatului chinez, împotriva celor de la Cangzhou. Fostul atacant al celor de la FCSB a deschis scorul în minutul 15, din pasa lui Ademi.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Compagno şi-a trecut în cont "dubla", la începutul reprizei secunde, în minutul 49, din pasa aceluiaşi Ademi. Zheng Kaimu a înscris pentru Cangzhou şi a redus din diferenţă. Solomon-Otabor a adus egalitatea pe tabelă, cu golul său din minutul 63. Andrea Compagno a reuşit "hat-trick-ul", în minutul 73. Ademi a închis tabela în minutul 80, iar Jinmen a urcat pe poziţia a 7-a a clasamentului din Super League, prima ligă din China.

Andrea Compagno, despre viaţa în China

"M-am găsit bine imediat, ei ca persoane sunt ospitalieri. M-am găsit bine de la început, şi eu sunt aşa o persoană care vrea să se schimbe, iese din zona de confort şi sunt deschis. Eu şi iubita suntem siguri că ne adaptăm oriunde, iar aici e China, nu te duci în India.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Oraşul e nou, e un oraş frumos şi nu m-am speriat. Cel mai urât a fost la început cu ora era şapte ore în faţă şi era puţin aşa... am avut nevoie de o săptâmănă să mă adaptez dar acum e bine.", a declarat Andrea Compagno, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: andrea compagnochinatianjin tigerfcsbsuperliga 

viewscnt
Articole similare