You are here:

CSA Steaua Bucureşti, comunicat exploziv în plină dispută cu FCSB! "FRF să înştiinţeze UEFA. Ziua în care s-a făcut dreptate"

CSA Steaua Bucureşti, comunicat exploziv în plină dispută cu FCSB! "FRF să înştiinţeze UEFA. Ziua în care s-a făcut dreptate"

Steaua

Comentarii

CSA Steaua Bucureşti a transmis un comunicat de presă, după ce în posesia clubului a ajuns motivarea Curţii de Apel Bucureşti, în privinţa palmaresului roş-albastru. "Militarii" au cerut mai mult măsuri, deşi au transmis că nu este o hotărâre definitivă în dosarele dintre părţi.

CSA Steaua a anunţat lovitura după ce FCSB a cucerit campionatul: "Palmaresul aparţine reclamantului"

CSA Steaua Bucureşti a reacţionat şi a anunţat că a primit motivarea Curţii de Apel, în privinţa palmaresului

În comunicatul de presă, "militarii" au transmis, printre altele, că palmaresul cuprins între 1947 - 1998 aparţine reclamantului CSA Steaua şi că "FCSB a folosit ilegal palmaresul istoric al Stelei". 

Mai mult, echipa din Liga 2 a subliniat faptul că "s-a demonstrat faptul că înscrierea în prima ligă a FCSB-ului a fost ilegală" şi că va notifica "FRF să înştiinţeze UEFA", pentru ca emblema FCSB să nu mai fie trecută în dreptul performanţei din 1986

"Ziua în care s-a făcut dreptate!

După mulţi ani în care numele şi performanţele echipei Steaua Bucureşti au fost însuşite, în mod ilegal, de către clubul celor patru consoane (FCSB) a venit momentul adevărului!

Din motivarea pe care Curtea de Apel Bucureşti a trimis-o astăzi clubului nostru, reiese că "palmaresul echipei de fotbal Club Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti, din 1947 şi până în 1998, aparţine reclamantului”, adică formaţiei STEAUA BUCUREŞTI. De asemenea, Curtea a constatat că echipa din Popeşti-Leordeni a folosit ilegal palmaresul istoric al Stelei. 

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Deşi nu este o hotărâre definitivă, este evident că, palmaresul pentru perioada 1947-1998 are autoritate de lucru judecat, ceea ce înseamnă că toate trofeele câştigate în această perioadă aparţin Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti. 20 de titluri de campioană, 19 Cupe ale României, 2 Supercupe ale României, Cupa Campionilor Europeni şi Supercupa Europei sunt în vitrina clubului nostru şi fac din Steaua Bucureşti cel mai titrat club din România. 

CSA Steaua Bucureşti: "Vom solicita FRF să înştiinţeze UEFA"

Precizăm că vom trimite motivarea hotărârii Curţii de Apel Bucureşti, Federaţiei Române de Fotbal. Totodată, vom solicita FRF să înştiinţeze UEFA, că toate rezultatele obţinute în cupele europene până în 1998, aparţin Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

De asemenea, cerem public, atât Federaţiei Române de Fotbal, cât şi Ligii Profesioniste de Fotbal, să prezinte opiniei publice, ce măsuri vor lua, ţinând cont că s-a demonstrat faptul că înscrierea în prima ligă a FCSB-ului a fost ilegală. Ar fi interesant să fie publicate de către cele două instituţii documentele care au stat la baza acestei decizii, care au provocat atât prejudicii de imagine, cât şi financiare, clubului STEAUA. 

Considerăm că, aceste lămuriri sunt obligatorii, pentru că timp de 21 de ani iubitorii Stelei au fost induşi în eroare cu privire la identitatea celei mai iubite echipe din România. Sperăm ca şi cei care au pus umărul la acest furt de identitate, şi aici ne referim la anumite publicaţii şi jurnalişti, să respecte deciziile instanţelor şi să înceteze cu propagarea în spaţiul public, a unor informaţii neadevărate. 

În final, ţinem să mulţumim tuturor fanilor stelişti, celor care nu au trădat niciodată şi au continuat să susţină şi să lupte împreună cu noi, cu gândul la ziua în care adevărul va învinge. 

Steaua a fost, este şi va fi doar în Ghencea!", a transmis oficial CSA Steaua Bucureşti, în plină dispută cu FCSB

Afla mai multe despre: csa steaua bucurestisteaua bucuresti fcsbpalmares steaua 

viewscnt
Articole similare