Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Aceste două cluburi mi-au stricat cariera". Antrenorul Nicolae Dică a izbucnit: "Şi-au bătut joc de mine. Am muncit 10 ani"

"Aceste două cluburi mi-au stricat cariera". Antrenorul Nicolae Dică a izbucnit: "Şi-au bătut joc de mine. Am muncit 10 ani"

Superliga

Comentarii

Nicolae Dică (44 de ani), fostul secund al naţionalei României, susţine că şi-a deteriorat imaginea, după ce le-a antrenat pe FCU Craiova 1948 şi FC Voluntari, în acest sezon.

FC Voluntari şi FCU Craiova 1948, luate la rost de Nicolae Dică

FC Voluntari şi FCU Craiova 1948 au retrogradat direct din Superliga, iar cele două echipe au fost antrenate în acest sezon, pentru scurt timp, de Nicolae Dică. De altfel, principalul a fost şi la conducerea lui CS Mioveni, atunci când echipa argeşeană a picat în Liga 2. 

După doar aproximativ o lună la Voluntari şi Craiova, antrenorul care a jucat play-off-ul de Champions League şi în grupele Conference League cu FCSB a spus ce are pe suflet. El consideră că ultimele două experienţe de antrenor i-au stricat cariera. 

"Aceste două cluburi (n.r. - FCU Craiova 1948 şi FC Voluntari) mi-au stricat în două luni cariera la care am muncit 10 ani. Nu mi-au dat nicio şansă. Mi-au făcut doar rău. Eu nu m-am gândit cu răutate faţă de cele două cluburi acum că au retrogradat. Dar există Dumnezeu şi le mai şi vede. Când îţi baţi joc de anumite persoane, ţi se mai întâmplă şi lucruri d-astea. 

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Da, am simţit că şi-au bătut joc de mine. Am spus asta şi am să o spun mereu. Am muncit 10 ani la cariera mea. Am început ca antrenor secund, am fost în Liga 3, apoi Liga 2 şi în prima ligă.

Am muncit să ajung undeva şi, în aceste două etape ale vieţii mele, la Craiova şi Voluntari, s-a şters totul. Trebuie să o iau de la început, dar nu este nicio problemă din punctul acesta de vedere, pentru că îmi place munca şi o voi lua de la început. Voi ajunge din nou sus", a declarat Nicolae Dică, pentru Fanatik

Nicolae Dică susţine că a comis o greşeală la FC Voluntari

Antrenorul consideră că a greşit la echipa ilfoveană atunci când a schimbat sistemul şi stilul de joc. 

"La Voluntari îmi reproşez că am fost acolo şi am încercat să schimb stilul de joc al echipei. Ceea ce echipa juca în ultimii 2-3 ani de zile. Am analizat şi am făcut această greşeală. Mi-am dorit să schimb stilul de joc al echipei şi sistemul de joc.

Echipa juca într-un 5-4-1 defensiv şi pe contraatac, iar eu am schimbat sistemul în 4-2-3-1 sau 4-3-3 şi voiam să avem o iniţiere de joc, să avem posesie, să creem ocazii multe. Am vrut să schimb multe lucruri şi am greşit aici. Nu trebuia să fac asta şi mi-am dat la ultimul meci când am readus sistemul cu care erau obişnuiţi şi au jucat foarte bine", a mai spus Nicolae Dică, pentru sursa citată. 

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

La FCU Craiova, Adrian Mititelu i-ar fi impus un fotbalist

Pentru activitatea din Oltenia, Nicolae Dică nu are ce să-şi reproşeze, deşi Adrian Mititelu încerca să-l convingă în privinţa anumitor jucători. 

“La Craiova nu am greşit cu absolut nimic. Când vine patronul să îţi zică ‘Vreau să rupem contractul, nu am ce să îţi reproşez’, mi se pare ceva ieşit din comun. Asta mi-au zis şi cei din club. Eu ştiu motivul pentru care am fost îndepărtat. Este unul bizar.

Erau anumiţi jucători pe care nu îi băgam şi îmi spunea patronul ‘Nu poţi să îl ţii rezervă pe x, pentru că are 14.000 salariu’. Şi am zis ‘Nu sunt eu devină că are atât salariul. Aşa consider eu, pentru că nu se antrenează şi nu merită să joace", a mai spus Nicolae Dică. 

Afla mai multe despre: nicolae dicanicolae dica voluntarinicolae dica fcu craiova 

viewscnt
Articole similare