Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Măsurile lui Kopic pentru ca Dinamo să nu fie surprinsă în duelul cu Csikszereda: ”Situaţia este bună acum”

Măsurile lui Kopic pentru ca Dinamo să nu fie surprinsă în duelul cu Csikszereda: ”Situaţia este bună acum”

Dinamo București

Comentarii

Antrenorul celor de la Dinamo, Zeljko Kopic (46 de ani), a prefaţat duelul cu Csikszereda pentru a rămâne în continuare în Superliga României.

Dinamo a evitat în ultima etapă retrogradarea directă în Liga 2, după a învins-o pe UTA Arad (2-0) şi şi-a asigurat locul de baraj.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Astfel, ”câinii” se vor duela cu Csikszereda pentru a rămâne în prima divizie şi în sezonul viitor. Barajul are loc în două manşe.

Cum vede Kopic duelul cu Csikszereda: ”O echipă de calitate”

Antrenorul lui Dinamo, Zeljko Kopic, a vorbit despre această confruntare cu formaţia din Miercurea Ciuc, pe care nu o subestimează deloc.

”Csikszereda este o echipă de calitate, cu o structură a jocului foarte bună ofensiv şi defensiv. Adversara va fi foarte motivată să-şi demonstreze calitatea în cel mai bun mod posibil. 

De asemenea, chiar noaptea trecută, Corvinul Hunedoara a demonstrat în finala Cupei României că există calitate şi în liga secundă. Trebuie să fim pe culmea cea mai înaltă a evoluţiei noastre în dubla confruntare de la baraje. Energia şi motivaţia trebuie să fie la cel mai înalt nivel posibil.

Situaţia la echipă este bună acum. Selmani şi Velkovski sunt în plin proces de recuperare. Edgar Ie este în procesul de antrenamente individuale”, a declarat Zeljko Kopic, conform Gsp.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Turul barajului dintre Dinamo şi Csikszereda are loc luni, 20 mai, de la ora 20:00, iar returul este programat o săptămână mai târziu.

Afla mai multe despre: dinamosuperligazeljko kopic 

viewscnt
Articole similare