Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A salvat-o pe Dinamo de la retrogradare, dar mai are de treabă. Zeljko Kopic: ”Acest club nu merita să-l lăsăm la greu. Mai avem două meciuri”

A salvat-o pe Dinamo de la retrogradare, dar mai are de treabă. Zeljko Kopic: ”Acest club nu merita să-l lăsăm la greu. Mai avem două meciuri”

Dinamo București

Comentarii

Antrenorul celor de la Dinamo, Zeljko Kopic (46 de ani), a tras concluziile după ce a reuşit să evite retrogradarea directă în Liga 2.

Dinamo a învins-o, pe teren propriu, pe UTA Arad, scor 2-0, în ultima etapă din play-out-ul Superligii României şi a scăpat de retrogradarea directă.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Pe stadionul Arcul de Triumf, Dinamo a înscris în minutul 14, când Amzăr a centrat excelent şi Abdallah, jucătorul căruia i s-a redus suspendarea, a marcat al cincilea gol stagional pentru Dinamo. 

După numai patru minute Patriche a reluat din careu în plasă, după un corner executat de Amzăr. Din minutul 10 arădenii au rămas în zece, după eliminarea lui Ezekiel, iar pe final de meci a fost eliminat şi dinamovistul Patriche, dar Dinamo a marcat şi va merge la baraj.

Kopic avertizează: ”Echipa încă nu e salvată”

La capătul meciului, Zeljko Kopic a reacţionat şi s-a arătat extrem de mulţumit că a îndeplinit obiectivul echipei, acela de a mai băga o fisă pentru menţinerea în Superligă şi în sezonul viitor.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

”Cred că meritam această victorie. Miracol a fost şi că am primit gol pe final de meci în cinci-şase meciuri. Cred că meritam ceva. Echipa încă nu e salvată. Mai avem două meciuri. Ştiu ce ne aşteaptă. Trebuie să pregătim bine aceste meciuri. 

Trebuie să găsim soluţii pentru absenţa lui Patriche. Nu avem încotro. Putem să vorbim de rezultate în fel şi chip, dar cred că prestaţiile noastre nu au fost rele. Eu nu am încetat niciodată să cred şi să le oferim energie suporterilor. Acest club merită. Este mare. Acest club nu merita să-l lăsăm la greu şi să nu luptăm.

Sunt oamneni tineri. Ştiu ce mare presiune a fost. Ne vom focusa. Nu mă gândesc la sezonul viitor. Sunt fericit că am acceptat acest job. Ştiam de la început că e greu. Ai mutle situaţii pe care trebuie să le analizezi, dar nu am renunţat în vreun moment şi nu am lăsat la voia înâmplării situaţia”,  a declarat Kopic, după meci.

Afla mai multe despre: dinamozeljko kopicsuperligaplayout 

viewscnt
Articole similare