Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Au cucerit Cupa României şi vor să producă surpriza şi în Europa League: ”Mă gândesc la mai mult. Putem face o figură frumoasă” | EXCLUSIV

Au cucerit Cupa României şi vor să producă surpriza şi în Europa League: ”Mă gândesc la mai mult. Putem face o figură frumoasă” | EXCLUSIV

UEFA Europa League

Comentarii

Corvinul Hunedoara a reuşit surpriza anului în fotbalul românesc şi să câştige Cupa României, după ce a învins-o pe Oţelul Galaţi la loviturile de departajare. Clubul hunedorean va juca, astfel, în preliminariile Europa League, competiţie unde vrea să producă o nouă surpriză de proporţii.

Corvinul Hunedoara a câştigat Cupa României, după o finală care a ajuns la loviturile de departajare, împotriva celor de la Oţelul Galaţi.

Corvinul a câştigat Cupa, dar nu se opreşte aici. Vrea mai mult: ”Putem face o figură frumoasă”

Astfel, datorită acestei performanţe uluitoare, formaţia antrenată de Florin Maxim va evolua în preliminariile UEFA Europa League.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Totodată, în urma cuceririi în premieră a Cupei României, Corvinul va încasa suma de 353.000 de euro pentru tot parcursul echipei în această competiţie.

Antrenorul Florin Maxim a dezvăluit care este strategia celor de la Hunedoara în perioada următoare şi ce aşteptări are de la preliminariile Europa League, acolo unde vor să producă surpriza şi să treacă măcar de un tur preliminar.

”În ultima săptămână din iulie începem noul sezon. În iunie intrăm în cupele europene. Ne-am făcut o strategie, urmează să se întâlnească conducerea cu domnul primar şi cu Bogdan (n.r. impresarul Bogdan Apostu). Ne-am făcut o listă cu jucători şi urmează să mai aducem. 

Referitor la pregătire, noi ştim jucătorii pe care-i avem sub comandă acum. Am dus aceste jocuri din trei în trei zile, nivelul şi intensitatea vor creşte în Europa League, dar despre acest aspect ne-am legat. Parametrii fizici arată foarte bine la noi în echipă şi nu am nicio teamă, facem faţă. Avem şi noi şansa noastră şi putem face o figură frumoasă.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

(n.r. despre Europa League) Eu aşa sper (n.r. să treacă măcar un tur). Mă gândesc la mai mult, să trecem de un tur şi după vedem. Aceste meciuri de Europa nu pot decât să ne aducă un plus valoare, că ne vor maturiza mai repede, că ai nevoie de astfel de meciuri ca să creşti, iar la noi, la o echipă, să joci la 22-23 de ani e ok pentru viitor”, a declarat Maxim, la Orange Sport.

Corvinul Hunedoara, proaspăta câştigătoare a Cupei României, va evolua în preliminariile Europa League pe stadionul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe. Rămâne de văzut şi dacă formaţia hunedoreană va primi licenţa din partea UEFA.

Ce adversare ar putea avea Corvinul în preliminariile Europa League

Corvinul nu va fi cap de serie în primul tur şi va putea întâlni echipe importante din ţări mai dezvoltate din punct de vedere fotbalistic, cât şi echipe din ţări care se află sub ţara noastră, în acelaşi sens.

Printre echipele pe care Corvinul le va putea întâlni în această vară sunt: Silkeborg (Danemarca), Wisla Cracovia (Polonia), NK Rijeka (Croaţia), Tobol Kustanai (Kazakhstan).

Afla mai multe despre: corvinul hunedoaraflorin maximorange sportcupa romanieiliga 2europa league 

viewscnt
Articole similare