Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Câştigătorul Cupei României trece în Superliga! Florin Maxim a confirmat mutarea la noua echipă: "Da, 100%"

Câştigătorul Cupei României trece în Superliga! Florin Maxim a confirmat mutarea la noua echipă: "Da, 100%"

Cupa României

Comentarii

Antrenorul de la Corvinul Hunedoara, Florin Maxim, vrea să producă surpriza şi în Europa League, dar va fi nevoit să se descurce fără golgheterul echipei. Atacantul de 27 de ani se transferă la Sepsi.

Florin Maxim a confirmat transferul lui Marius Coman la Sepsi

Corvinul Hunedoara a fost revelaţia sezonului fotbalistic din România. Echipa lui Florin Maxim a cucerit Cupa României, iar toţi cei din preajma echipei sărbătoresc. 

Fotbaliştii de la Corvinul vor avea prime importante din partea primarului, iar acum Florin Maxim a anunţat că vrea să treacă măcar de un tur preliminar în Europa League, în cazul în care clubul va primi licenţa din partea UEFA. 

În mijlocul euforiei, Corvinul Hunedoara a suferit şi o pierdere. 

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Luni, Orange Sport a anunţat în exclusivitate transferul atacantului Marius Coman (27 de ani) la Sepsi Sfântu Gheorghe, în Superliga. 

Fotbalistul cu 16 ani marcate în acest sezon a impresionat la Hunedoara, după ce a mai trecut pe la Petrolul, U Cluj sau CFR Cluj, iar Sepsi i-a oferit şansa de a reveni în Superliga. 

Florin Maxim a confirmat transferul lui Marius Coman şi a recunoscut că se bucură pentru fotbalistul ofensiv. 

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

"Da, Coman a semnat cu Sepsi, 100%. Marius a ajuns la o vârstă, ne-a ajutat cu promovarea în Liga 2. Noi suntem sportiv promovaţi în Liga 1 acum, am câştigat Cupa României cu el şi era normal să plece la mai bine. 

Se căsătoreşte în vara asta, are o vârstă şi trebuie să ne gândim şi uman", a declarat Florin Maxim, pentru Orange Sport.  

Atras de proiectul pe care îl are Sepsi pentru sezonul următor, Marius Coman nu a stat pe gânduri şi a promis că semnează cu echipa lui Storck. 

Afla mai multe despre: florin maximmarius comantransferuri sepsitransferuri corvinul hunedoaracorvinul hunedoara cupa romaniei 

viewscnt
Articole similare