Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adi Mutu, prezent la antrenamentul echipei. Ce a făcut antrenorul român la mai bine de o lună de la despărţirea de CFR Cluj

Adi Mutu, prezent la antrenamentul echipei. Ce a făcut antrenorul român la mai bine de o lună de la despărţirea de CFR Cluj

Superliga

Comentarii

Adi Mutu (45 de ani) este liber de contract de la începutul lunii aprilie, atunci când s-a despărţit de CFR Cluj, ca urmare a eliminării din Cupa României.

Mutu a acceptat invitaţia arabilor. Unde a fost surprins antrenorul român

Adi Mutu nu pierde vremea, chiar dacă este liber de contract. După ce s-a despărţit de CFR Cluj, acesta continuă să se îmbunătăţească cât de mult poate din punct de vedere profesional.

Astfel, cea mai recentă experienţă din care a avut ce învăţa a avut loc în Arabia Saudită, acolo unde Mutu a fost invitat la sediul clubului Al Shabab.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Cu această ocazie, el a participat la antrenamentul echipei saudite, condus de tehnicianul portughez Victor Pereira, dar s-a întâlnit şi cu una dintre legendele fotbalului croat, Ivan Rakitic, vicecampion mondial, fost jucător la Barcelona şi, actualmente, la Al Shabab.

De asemenea, Adi Mutu le-a mulţumit directorului sportiv şi preşedintelui clubului pentru această experienţă şi le-a urat succes pe mai departe.

”În vizită în Arabia Saudită, iar ieri @alshababsaudifc. A fost o plăcere să revăd, prietene, legenda croată @ivanrakitic.

Mulţumesc Directorului Sportiv, Domenico Teti, pentru invitaţie şi Preşedintelui clubului pentru primirea călduroasă şi, bineînţeles, antrenorului Victor Pereira, pentru că mi-a permis să asist la antrenamentul echipei. A fost o experienţă foarte frumoasă! Succes pentru meciul de azi şi în viitor!”, a transmis Mutu, pe reţelele de socializare.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

După ce a lăsat cariera de jucător, Adi Mutu a îmbrăţişat-o pe cea de antrenor. Până acum, acesta le-a antrenat pe: FC Voluntari, România U21, FCU Craiova, Rapid, Neftchi Baku şi CFR Cluj.

Afla mai multe despre: adi mutucfr clujivan rakiticarabia saudita 

viewscnt
Articole similare