Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Echipa o dau cu trei ore înainte, iar totul funcţionează". Florin Maxim, dezvăluiri despre Corvinul Hunedoara: "Am semnat pe trei ani acum o săptămână"

"Echipa o dau cu trei ore înainte, iar totul funcţionează". Florin Maxim, dezvăluiri despre Corvinul Hunedoara: "Am semnat pe trei ani acum o săptămână"

Cupa României

Comentarii

Antrenorul momentului în România, Florin Maxim (43 de ani), nu ia în calcul plecarea de la Corvinul Hunedoara. Principalul a dezvăluit că are condiţiile şi susţinerea necesare, pentru a continua.

Florin Maxim, întrebat dacă rămâne la Corvinul Hunedoara, după ce a cucerit Cupa României

Florin Maxim, antrenorul echipei Corvinul Hunedoara, câştigător al Cupei României 2024, îşi doreşte ca formaţia sa să poată evolua în cupele europene şi se gândeşte deja la transferuri de jucători.

Eroul Hunedoarei şi-a făcut planuri de viitor la echipa din Liga 2, întrucât nu ia în calcul o plecare în acest moment. Florin Maxim vrea să treacă măcar un tur în preliminariile Europa League, iar pentru a reuşi acest lucru conducerea şi antrenorii se vor întâlni, pentru a pune la punct detaliile noului sezon. 

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

"Am semnat pe trei ani acum o săptămână (n.r. - prelungirea cu Corvinul Hunedoara)! Am susţinerea tuturor, din partea primarului, a preşedintelui, a lui Bogdan (n.r. - Apostu). Mă lasă să-mi fac meseria cum vreau eu, ne consultăm, dar la partea sportivă nu s-a băgat nimeni niciodată.

Echipa o dau cu trei ore înainte, iar totul funcţionează normal. Cât timp pot să mă dezvolt normal, nu am niciun motiv să plec. Pot să stau şi mai mult. Nimeni nu se gândea, în Liga 3, că putem ajunge aici, cu un scouting corect, cu pregătirea corectă. Sunt jucători buni, avem o chimie bună între scouting, antrenori, jucători şi de aceea funcţionează lucrurile. 

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

(n.r. - dacă e conştient de presiunea din sezonul următor) Normal că sunt... E şi vorba că ai grijă ce-ţi doreşti că s-ar putea să ţi se întâmple. Eu zic că am fost un jucător ok, mediocru, dar ca antrenor depind de mai mulţi factori, dar sunt pregătit pentru astfel de experienţe. Îmi place ce trăiesc, mă simt bine, nu simt presiune şi mă simt ok", a declarat Florin Maxim, pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: florin maximflorin maxim corvinul hunedoaracorvinul hunedoaracorvinul hunedoara cupa romaniei 

viewscnt
Articole similare