You are here:

Înainte de ultimul meci la Farul Constanţa, Louis Munteanu şi-a numit următoarea echipă: "Asta îmi doresc"

Înainte de ultimul meci la Farul Constanţa, Louis Munteanu şi-a numit următoarea echipă: "Asta îmi doresc"

Farul Constanța

Comentarii

Louis Munteanu, fotbalistul celor de la Fiorentina, împrumutat în ultimele două sezoane la Farul Constanţa, este faţă în faţă cu ultima sa partidă în tricoul "marinarilor", înainte de următorul pas din cariera sa.

Fotbalistul dorit de Gigi Becali la FCSB a făcut un anunţ important legat de viitorul său după plecarea de la Farul. Munteanu se va despărţi de Farul după partida de la Cluj-Napoca, împotriva celor de la CFR, echipă antrenată de Dan Petrescu.

Louis Munteanu a devenit om de bază la echipa antrenată de Gică Hagi, în acest sezon, după prestaţiile bune din sezonul trecut, cât şi după plecarea lui Denis Alibec. Munteanu a devenit principalul om de atac în formula lui Gheorghe Hagi, iar prin reuşitele sale din acest sezon a devenit golgheterul "marinarilor".

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

12 goluri în 33 de partide din Superliga a înscris fotbalistul crescut la Academia de Fotbal "Gheorghe Hagi". Louis Munteanu a anunţat că se va întoarce la Fiorentina, în condiţiile în care înţelegerea sa cu formaţia din Florenţa este valabilă pentru încă un sezon. Munteanu a anunţat, însă, că va reveni la Constanţa, în vizită, pentru a-şi vedea colegii de la Farul.

Louis Munteanu: "Mai am un meci aici, apoi voi analiza ofertele"

"Este ultimul meu meci la Farul, dar sigur voi mai veni la Constanţa, în vizită cel puţin. A fost un sezon bun pentru mine, vreau să îi mulţumesc lui mister şi tuturor celor care au fost alături de mine. Mă întorc la Fiorentina, aşa este normal, mai am un an contract cu ei, apoi voi vedea.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Mai am un meci aici, vreau să mă concentrez, apoi voi analiza ofertele. Sper să pot lua o decizie bună", a spus Louis Munteanu, la conferinţa de presă premergătoare partidei dintre CFR Cluj şi Farul Constanţa.

Afla mai multe despre: louis munteanufarulfiorentinafarul constantacfr clujsuperliga 

viewscnt
Articole similare