Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorit insistent de Gigi Becali la FCSB, Florin Tănase i-a oferit un răspuns lui "Ferguson" de România: "Mi-aş dori să joc în Champions League"

Dorit insistent de Gigi Becali la FCSB, Florin Tănase i-a oferit un răspuns lui "Ferguson" de România: "Mi-aş dori să joc în Champions League"

FCSB

Comentarii

Florin Tănase, jucătorul celor de la Al-Akhdoud, formaţie din partea inferioară a clasamentului din campionatul Arabiei Saudite, este aproape de o revenire la fosta sa formaţie din Superliga, FCSB.

Golgheterul celor de la FCSB în sezonul 2020/2021, cu 24 de goluri înscrise în Superliga, Florin Tănase este la retrogradare în Arabia Saudită, alături de conaţionalul său, Andrei Burcă. Al Akhdoud este pe locul 17 în clasamentul campionatului câştigat de Al Hilal, loc direct retrogradabil, dar menţine şanse de a se salva, pe acest final de sezon.

Florin Tănase se gândeşte la o revenire în Europa, chiar la echipa la care s-a remarcat pe plan internaţional.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Gigi Becali a declarat în mai multe rânduri că îşi doreşte ca fostul său golgheter înapoi la FCSB, iar Florin Tănase i-a oferit un răspuns patronului pe care l-a poreclit "Ferguson", după legendarul Sir Alex, fostul antrenor al celor de la Manchester United.

Florin Tănase: "Cine nu şi-ar dori să joace în Champions League cu echipa de suflet"

"Eu vorbesc cu 'Ferguson' (n.r. Gigi Becali), ţinem legătura, am mai spus-o. Cu Luţu… Aşteptăm să vedem ce oferte mai avem. Cu siguranţă ne vom întâlni când voi veni în ţară.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Mi-aş dori să joc în Champions League, cine nu şi-ar dori şi mai ales cu echipa lui de suflet? Dar vreau să mai aştept să vedem ce oferte mai am. Am şi din Europa. E o discuţie şi aici, dar să vedem. Eu aş prefera să fiu mai aproape de casă", a declarat Florin Tănase, conform sportpesurse.ro

Afla mai multe despre: fcsbflorin tanasegigi becaliarabia sauditaal akhdoudandrei burca 

viewscnt
Articole similare