You are here:

EXCLUSIV | Prima reacţie după ce Dan Petrescu a "demolat" Farul lui Hagi: "CFR-ul poate redeveni o forţă"

EXCLUSIV | Prima reacţie după ce Dan Petrescu a "demolat" Farul lui Hagi: "CFR-ul poate redeveni o forţă"

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj s-a impus cu scorul de 5-1 în faţa celor de la Farul Constanţa, în ultima etapă a play-off-ului din Superliga.

"Feroviarii" nu au avut milă faţă de tinerii lui Gică Hagi şi au realizat scorul înregistrat în turul play-off-ului, în oglindă, şi s-au impus cu scorul de 5-1.

Jucătorii lui Dan Petrescu au fost revitalizaţi de la meciul tur, de la Ovidiu şi au înscris din toate poziţiile. CFR Cluj a încheiat sezonul pe locul 2 şi va merge direct în preliminariile UEFA Conference League. Ardelenii speră să se califice în grupele competiţiei europene şi să aibă un parcurs bun, pe plan european.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Farul Constanţa a încheiat sezonul pe locul patru şi a ratat obiectivul de a se califica pentru preliminariile din UEFA Conference League.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

MM Stoica a vorbit despre revenirea lui Dan Petrescu şi efectul pe care această revenire a avut-o asupra jocului celor de la CFR Cluj. Oficialul celor de la FCSB se teme că formaţia din Cluj-Napoca poate reveni la nivelul pe care l-a arătat în sezoanele în care reuşea să cucerească mai multe titluri consecutive, în Superliga.

MM Stoica: "Petrescu este un asset important pentru Nelu Varga"

"Nici nu trebuia să arate bine pentru că ştiam că o să arate mai bine decât până la venirea lui Petrescu. Petrescu este un asset important pentru Nelu Varga. Noi sperăm să ne menţinem jucătorii importanţi şi să aducem şi alţi jucători şi să ne luptăm.

E posibil ca Tachtsidis să continue, dacă era în ultimul an pleca. Cred că vor avea forţă să aducă jucători, Petrescu a adus jucători buni cu salarii foarte mari, o spun bugetele publicate, vorbim pe date concrete, dacă vor mai fi la acelaşi nivel... pot redeveni o forţă. Au avut salarii aproape duble faţă de cât am avut noi.

CFR-ul spulbera mult, dar nu în ultimul an, suntem pe acolo acum, dar înainte diferenţa era mare, jucători cu 58.000 de mii, de euro. Atât avea Arlauskis.", a declarat MM Stoica, la emisiunea Sport Center.

Afla mai multe despre: cfr clujfarul constantamm stoicagica hagidan petrescusuperligaplay-off 

viewscnt
Articole similare