Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

E gata! Adrian Mititelu a luat o decizie după retrogradarea lui FC U Craiova

E gata! Adrian Mititelu a luat o decizie după retrogradarea lui FC U Craiova

FC U Craiova

Comentarii

Adrian Mititelu, patronul celor de la FC U Craiova 1948, a luat o decizie importantă în ceea ce priveşte viitorul echipei.

FC U Craiova 1948 a retrogradat în Liga 2, după înfrângerea de pe teren propriu în faţa celor de la FC Hermannstadt. Finanţatorul şi patronul formaţiei din Craiova, Adrian Mititelu, a anunţat faptul că va continua la echipă, chiar şi după retrogradarea acesteia în eşalonul secund al fotbalului românesc. Mititelu a transmis faptul că va continua alături de echipă pe pagina sa de Facebook.

Mesajul lui Adrian Mititelu

"NU VOM CEDA! VOM REVENII RAPID ÎN SUPERLIGA!", a fost mesajul lui Adrian Mititelu, pentru suporterii celor de la FC U Craiova 1948.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Oltenii vor reveni în Liga 2 după trei sezoane petrecute în Superliga. La capătul sezonului 2020/2021, FC U Craiova promova în prima ligă şi avea să încheie primul sezon în prima divizie pe locul 10, în play-out.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Alături de FC U Craiova 1948, FC Voluntari a retrogradat direct în divizia secundă. FC Botoşani şi Dinamo vor afla dacă vor continua în Superliga după barajul de menţinere/promovare, împotriva celor de la CS Mioveni, respectiv Csikszereda Miercurea Ciuc.

 

Afla mai multe despre: fc u craiovaadrian mititeluliga 2superliga 

viewscnt
Articole similare