Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Elias Charalambous, enervat de jurnalişti în timpul conferinţei de presă. Întrebarea care l-a scos din sărite: "Mamma mia!"

Elias Charalambous, enervat de jurnalişti în timpul conferinţei de presă. Întrebarea care l-a scos din sărite: "Mamma mia!"

FCSB

Comentarii

Elias Charalambous, antrenorul celor de la FCSB, a avut parte de un moment neplăcut, în timpul conferinţei de presă premergătoare partide cu Rapid.

Tehnicianul celor de la FCSB, aflat pe banca "roş-albaştrilor" din luna aprilie a anului trecut a răspuns întrebărilor jurnaliştilor în cadrul conferinţei ce a avut loc cu două zile înainte de derby-ul cu Rapid.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

FCSB o înfruntă pe Rapid în ultimul meci al acestui sezon, iar suporterii echipei campioane îşi doresc o victorie, prima în acest sezon, împotriva celor de la Rapid, după trei partide fără succes împotriva formaţiei din Giuleşti.

Elias Charalambous a fost deranjat de o întrebare adresată pe acest subiect, seria de insuccese din duelurile cu Rapid.

Elias Charalambous: "Mi-aţi pus această întrebare de minim 20 de ori!"

"Mamma mia! Mi-aţi pus această întrebare de minim 20 ori în acest sezon. Am fost întrebat de prea multe ori asta. Campionatul este încheiat, deci nu este cea mai bună întrebare. Îmi pare rău, ştiţi că vă respect mult, însă nu puteţi întreba asta la nesfârşit.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Astfel de lucruri se întâmplă. Am jucat cu Rapid, am pierdut, ăsta este fotbalul. Repetaţi această întrebare în fiecare săptămână, nu face sens pentru mine să ofer un răspuns. Nu cred că este corect, am câştigat campionatul, însă mă întrebaţi mereu despre eşecurile cu Rapid. Repet: vrem să câştigăm acest meci pentru suporteri. Este prea mult!", a declarat Elias Charalambous.

FCSB a devenit campioana României, în urma victoriei împotriva celor de la Farul Constanţa, din etapa a 7-a din play-off, cu scorul de 2-1.

Afla mai multe despre: fcsbelias charalambousrapidsuperligaplay-off 

viewscnt
Articole similare