You are here:

Lobonţ, înainte de Rapid - FCSB: ”Jucăm împotriva campioanei României. Mircea Lucescu aduce peste tot un plus de valoare”

Lobonţ, înainte de Rapid - FCSB: ”Jucăm împotriva campioanei României. Mircea Lucescu aduce peste tot un plus de valoare”

Rapid

Comentarii

Antrenorul celor de la Rapid, Bogdan Lobonţ (46 de ani), a prefaţat duelul cu FCSB din ultima etapă din campionat.

Rapid o va întâlni pe FCSB duminică, 19 mai, de la ora 21:00, în ultima etapă din play-off-ul Superligii României.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Indiferent cât va fi scorul final, locurile în clasament ale celor două rivale bucureştene nu se va putea schimba. Rapid va încheia sezonul pe locul 6, în timp ce FCSB va termina pe locul 1.

Bogdan Lobonţ a prefaţat derby-ul Rapid - FCSB

La conferinţa de presă premergătoare partidei, Bogdan Lobonţ a vorbit despre ce aşteptări are de la acest derby, care se va disputa în Giuleşti.

Tehnicianul Rapidului a abordat şi veştile momentului ce au ca subiect principal clubul de lângă Podul Grant.

”Jucăm împotriva campioanei României, vrem cu toţii să încheiem aşa cum trebuie, cu o victorie, facem tot ceea ce depinde de noi să câştigăm meciul de mâine, indiferent de jucătorii care intră în teren. Toţi avem acelaşi obiectiv, să ieşim din pasa asta mai puţin bună.

Ne aşteaptă un meci dificil împotriva campioanei. Nu contează cine joacă pentru FCSB, trebuie să ne focusăm pe ceea ce trebuie să facem noi de-a lungul celor 90-95 de minute. Este un meci care nu înseamnă cine ştie ce pentru ei din punct de vedere al mizei, dar pentru noi înseamnă foarte mult şi îl tratăm ca atare.

Clubul ştie de absolut tot ceea ce se întâmplă la echipă, cunoaşte tabloul complet a tot ceea ce se întâmplă aici. Nu sunt aici ca să expun cauzele care au dus la situaţia în care este Rapidul astăzi, ştim cu toţii care sunt cauzele, lucrăm ca să le îmbunătăţim şi mergem mai departe cu aceeaşi energie, entuziasm, pasiune.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Cu siguranţă Mircea Lucescu aduce peste tot un plus de valoare, pasiune, energie, orice face nea Mircea pentru fotbal este un lucru extraordinar, noi încercăm atât cât ne-a permis timpul din principiile pe care le-am învăţat de la dânsul să le ducem la Rapid, sunt principii sănătoase care aduc plus valoare.

Aveţi puţină răbdare, ai nevoie de timp ca să construieşti ceva durabil (n.r. despre venirea lui Lennon), nu poţi să faci totul peste noapte.

Hromada mai are de stat 4-6 săptămâni până va începe să poată face ceva. Are o operaţie la umăr, norocul lui şi al nostru este că nu e portar, era mai dificil. Ca jucător de câmp îşi poate menţine tonusul şi condiţia fizică”, a declarat Lobonţ, înainte de meciul cu FCSB.

Afla mai multe despre: rapidsuperligabogdan lobont 

viewscnt
Articole similare