Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Care este viitorul lui Storck la Sepsi. Concluzii la final de sezon: ”Am jucat de la egal la egal. Puteam să terminăm şi pe locul patru”

Care este viitorul lui Storck la Sepsi. Concluzii la final de sezon: ”Am jucat de la egal la egal. Puteam să terminăm şi pe locul patru”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Antrenorul celor de la Sepsi OSK, Bernd Storck (61 de ani), a tras concluziile după eşecul de pe terenul Universităţii Craiova.

Sepsi OSK a pierdut, în deplasare, cu Universitatea Craiova, scor 2-3, în ultima etapă din play-off-ul Superligii.

Golurile din această partidă au fost marcate de Ştefan Bană (46), Elvir Koljic (52) şi Andrei Ivan (79) pentru olteni, respectiv Marius Ştefănescu (21) şi Gabriel Debeljuh (66) pentru covăsneni.

Antrenorul celor de la Sepsi: ”Obiectivul a fost play-off-ul şi l-am atins”

La finalul meciului, Bernd Storck a reacţionat cu privire la jocul echipei sale şi a subliniat că obiectivul celor de la Sepsi a fost îndeplinit în acest sezon: calificarea în play-off.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

”Craiova a revenit în repriza a doua cu multă putere. Am făcut câteva greşeli, dar se întâmplă. Cred că a fost un meci foarte bun al echipei mele. Nu le-am dat adversarilor multe şanse de a marca. E păcat că am pierdut acest meci, dar este ok.

Obiectivul a fost să ajungem în play-off şi l-am atins. N-a fost uşor să îi convingem pe jucători la început, am avut câteva înfrângeri dar ne-am revenit.

În fiecare meci am încercat să ne îmbunătăţim şi, cu puţin noroc, am intrat în play-off. Am fost competitivi în play-off, am jucat împotriva fiecărei echipe de la egal la egal. Puteam să terminăm şi pe locul patru, cu puţin noroc.

O sa vedem dacă rămân. Săptămâna viitoare ne întâlnim şi vom vedea. Clubul mă vrea, eu vreau, dar o să vedem dacă ajungem la o înţelegere.

Trebuie să ne gândim de la sezon la sezon. Unii jucători vor pleca, trebuie să vedem pe cine aducem. Vom discuta la momentul potrivit.

Clubul acesta are un viitor. suntem un club românesc, avem istoria noastră maghiară, dar suntem foarte fericiţi că jucăm în această ligă. Nimeni nu poate să se gândească la echipa noastră altfel, suntem un club românesc.

(n.r. despre Ştefănescu) Avem contract, dar să vedem ce e posibil să face şi ce nu”, a declarat Storck, după meci.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

În urma acestui rezultat, Sepsi OSK a încheiat sezonul pe locul 5, cu 34 de puncte.

Afla mai multe despre: sepsibernd storcksuperliga 

viewscnt
Articole similare