You are here:

Gică Hagi, dărâmat după înfrângerea dezastruoasă cu CFR Cluj: "Nu am fost noi, cei de la Constanţa. Este un scor dureros"

Gică Hagi, dărâmat după înfrângerea dezastruoasă cu CFR Cluj: "Nu am fost noi, cei de la Constanţa. Este un scor dureros"

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi, antrenorul celor de la Farul Constanţa, a vorbit despre eşecul echipei sale de pe terenul celor de la CFR Cluj, cu scorul de 5-1, meci al ultimei etape din play-off-ul Superligii.

Antrenorul "marinarilor" a evidenţiat caracterul ruşinos al scorului, în condiţiile în care echipa sa s-a impus cu acelaşi scor în partida tur, disputată la Ovidiu.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Managerul tehnic al constănţenilor a vorbit şi despre ratarea obiectivului echipei, obiectiv setat de la intrarea în play-off, şi speră ca situaţia să se redreseze din sezonul viitor şi să aibă parte de performanţe notabile, anul viitor.

Gică Hagi: "Obiectivul nostru a fost play-off-ul"

"Este un scor dureros, s-a văzut pe teren, am făcut multe greşeli şi de atitudine şi de concentrare, ştiam că întâlnim o echipă puternică. Le-am dat spaţiu, au gândit, au făcut planul lor, noi n-am ştiut să ne apărăm bine şi ne-a costat.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Nu cred că am stat cum trebuie defensiv, am făcut greşeli de la început. Întodeauna va fi greu la CFR, trebuia să arătăm că avem forţa să revenim, dar nu a fost aşa, defensiv am fost foarte slab. Ofensiv am mai arătat ceva, dar fără să avem realizări foarte mari.

Obiectivul nostru a fost play-off-ul, apoi în play-off să facem bine, la un moment dat am făcut bine, iar apoi n-am mai făcut şi s-a culminat cu meciul din seara asta. N-am fost noi cei de la Constanţa, acolo a fost total altceva. Am spus-o înainte de meci, dacă am pierdut... normal că ne place să câştigăm. Vom vedea, trebuie să muncim în perioada asta şi la anul să facem mai bine.

Trebuie să mă gândesc la echipa mea, îi felicit pe cei care vor merge în Europa, ei merită pentru că rezultatele vorbesc.", a declarat Gică Hagi, la finalul partidei împotriva celor de la CFR Cluj.

Afla mai multe despre: gica hagifarul constantacfr clujdan petrescusuperligaplay-off 

viewscnt
Articole similare