You are here:

Dinamo a luat o decizie în cazul lui Hakim Abdallah. Ce urmează pentru internaţionalul din Madagascar

Dinamo a luat o decizie în cazul lui Hakim Abdallah. Ce urmează pentru internaţionalul din Madagascar
Comentarii

Hakim Abdallah, atacantul celor de la Dinamo, cu prezenţe în naţionala Madagascarului, va fi păstrat la echipă şi în sezonul viitor.

După şase despărţiri la "foc automat", dinamoviştii au decis să-l păstreze pe Hakim Abdallah şi pentru sezonul viitor.

Goncalo Gregorio, Daniel Iglesias, Domagoj Pavicic, Ricardo Grigore, Neluţ Roşu şi Edgar Ie nu vor continua alături de Dinamo în sezonul viitor, al doilea sezon consecutiv în Superliga, pentru formaţia antrenată de Zeljko Kopic.

Decizia luată de Dinamo, în cazul lui Hakim Abdallah

Conform GSP, Abdallah va rămâne la echipă, dar nu fără o mărire salarială. 8.000 de euro va fi salariul pe care fotbalistul adus la începutul sezonului recent încheiat îl va încasa, de la începutul sezonului 2024-2025. Prestaţiile de la antrenamentele echipei au cântărit semnificativ în decizia luată de şefii dinamovişti, în ciuda greşelilor comise spre finalul acestui sezon.

Abdallah a îmbrăcat tricoul "câinilor roşii" în 40 de partide în toate competiţiile, în acest sezon. A înscris de cinci ori şi a oferit două pase decisive. Alături de Goncalo Gregorio şi Dennis Politic, Abdallah a contribuit pe plan ofensiv la salvarea echipei de la retrogradarea în Liga 2. Dinamoviştii au supravieţuit şi barajului disputat în dublă manşă împotriva celor de la Csikszereda Miercurea Ciuc şi vor evolua în Superliga, eveniment susţinut de Superbet, pentru cel puţin încă un sezon.

Dinamo se va orienta în această vară către mai mulţi jucători, din extern cât şi din intern, în tentativa de a evita emoţiile retrogradării încă din prima parte a sezonului şi de avea parte de o clasare mai bună, în ton cu aşteptările conducerii, în sezonul viitor.

Afla mai multe despre: dinamo bucurestihakim abdallahdinamosuperligaliga 2 

viewscnt
Articole similare