Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, la uşa lui Adrian Mititelu pentru un nou transfer pe axa FCSB - FC U Craiova: "Atât îi dau! El mi-a cerut 1.000.000 de euro"

Gigi Becali, la uşa lui Adrian Mititelu pentru un nou transfer pe axa FCSB - FC U Craiova: "Atât îi dau! El mi-a cerut 1.000.000 de euro"

Superliga

Comentarii

FC U Craiova 1948 a retrogradat în Liga 2, iar cu contraperformanţa oltenilor au urmat plecări importante de la club.

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a pus ochii pe un fotbalist important al celor de la FC U Craiova 1948, din ultimele sezoane.

Este vorba de William Baeten, fotbalistul ajuns la Craiova în vara anului 2020. Ajuns la 27 de ani, Baeten a intrat în vizorul celor de la FCSB după prestaţiile bune în tricoul formaţiei din Bănie.

Gigi Becali i-a înaintat patronului celor de la FC U Craiova 1948, Adrian Mititelu, o primă ofertă pentru fotbalistul cotat la 650.000 de euro. Becali a dezvăluit oferta făcută pentru fotbalistul oltenilor, cât şi replica primită din partea patronului oltenilor.

Gigi Becali: "I-am oferit lui Mititelu 200.000, a zis că vrea 1.000.000"

"Tată, nu vreau să discutăm prea mult despre jucătorii de la FCU, pentru că voi îl ştiţi pe Adrian Mititelu că se supără şi nu vreau să se supere. Nu se mai pune problema să îl vreau pe Bauza, însă îl vreau pe Baeten.

I-am oferit lui Adrian Mititelu 200 de mii de euro pentru transferul lui Baeten, dar el a zis că vrea 1 milion de euro. Nu îi dau suma asta. Dacă vrea 200 de mii de euro, bine, dacă nu, atunci aia este.

Eu înţeleg că a cheltuit şi el cu Baeten nişte bani pănă acum, dar acum ei au picat în Liga 2, iar eu zic că îi dau o sumă bună pe el", a declarat Gigi Becali, la Prosport.

Această tentativă de transfer vine după o altă încercare a patronului de la FCSB de a transfera un om de bază de la FC U Craiova, argentinianul Juan Bauza. Bauza a rămas la FC U Craiova 1948, în condiţiile în care ofertele primite de către club nu au fost satisfăcătoare cerinţelor lui Adrian Mititelu.

Afla mai multe despre: adrian mititelufcsbgigi becaliwilliam baetensuperligafc u craiova 1948fc u craiovaliga 2 

viewscnt
Articole similare