Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”FERGUSON, stai liniştit!”. Mititelu, atac frontal la Becali: ”N-ai fotbalist ca PEPE în lot! Ai oferit două milioane, am refuzat în 3 secunde”

”FERGUSON, stai liniştit!”. Mititelu, atac frontal la Becali: ”N-ai fotbalist ca PEPE în lot! Ai oferit două milioane, am refuzat în 3 secunde”

FC U Craiova

Comentarii

Adrian Mititelu a avut un mesaj acid către Gigi Becali, motivul fiind reprezentat de reproşurile adresate de patronul FCSB către Juan Bauza.

Adrian Mititelu, mesaj dur pentru Gigi Becali: ”FERGUSON, stai liniştit!”

FCU Craiova a retrogradat în Liga 2, astfel că o parte dintre jucătorii din acest sezon au fost anunţaţi deja că nu mai fac parte din planurile pentru sezonul viitor.

Printre aceştia se află şi jucătorii de tip vedetă Vlad Achim şi Yassine Bahassa, dar nu şi Juan Bauza. În ultima perioadă, superstarul argentinian a fost ”mărul discordiei” între Adrian Mititelu şi Gigi Becali.

Finanţatorul FCSB l-a dorit pe Bauza în mai multe perioade de transferuri, fiind încântat de tehnica şi talentul fotbalistului sud-american, dar ofertele înaintate către patronul lui FCU nu l-au încântat pe acesta.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Mai mult, recent, Gigi Becali anunţa că nu îl mai doreşte pe Juan Bauza la echipa sa pentru că nu face şi faza defensivă. Iar Adrian Mititelu l-a atacat în mediul online.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

”Sunt acri strugurii atunci când nu ajungi la ei! FERGUSON, stai liniştit că nu-l iei nici cu 5 milioane euro! N-ai fotbalist de valoarea lui PEPE în lot! În decembrie ai oferit două milioane, am refuzat propunerea în 3 secunde”, a scris Adrian Mititelu pe pagina personală de Facebook.

În acest sezon din Superliga României, Juan Bauza a jucat 26 de meciuri pentru FCU Craiova şi a livrat şapte goluri şi şase pase decisive.

Ce a transmis Gigi Becali cu privire la Juan Bauza: ”Dacă-mi dă şi bani, tot nu-l iau”

”Bauza, dacă-mi dă şi bani, tot nu-l iau, îngrămădesc lotul. Nu că nu ar fi jucător Bauza. Dacă apare în faţa mea şi îi spun bă, băiatule, singurul care nu face faza defensivă e Coman.

Pot să-l las să nu facă, are puterea să dea gol. În rest, toată lumea trebuie să facă faza defensivă. Poţi să-i spui lui Neymar să facă faza defensivă?”, a declarat Becali, conform Fanatik.

Afla mai multe despre: fcu craiovafcsbgigi becaliadrian mititelujuan bauza 

viewscnt
Articole similare