You are here:

Panduru şi MM Stoica au tranşat finala Champions League: "Nimeni nu şi-o dorea pe Dortmund. Au avut puţin noroc"

Panduru şi MM Stoica au tranşat finala Champions League: "Nimeni nu şi-o dorea pe Dortmund. Au avut puţin noroc"
Comentarii

Real Madrid o înfruntă pe Borussia Dortmund, pe Wembley Stadium, în finala UEFA Champions League a sezonului 2023-2024.

Borussia Dortmund şi Real Madrid se întâlnesc în ultimul act al UEFA Champions League, pe Wembley Stadium din Londra.

MM Stoica şi Basarab Panduru au prefaţat finala UEFA Champions League dintre Real Madrid şi Borussia Dortmund. Cei doi experţi Orange Sport au vorbit despre parcursul uluitor al celor de la Borussia Dortmund spre ultimul act al competiţiei.

Panduru este de părere că nivelul presiunii va atinge cote maxime în tabăra formaţiei germane, în condiţiile în care o eliminare prematură nu ar fi reprezentat un eşec pentru suporterii, cât şi pentru conducerea clubului din Dortmund.

Basarab Panduru: "Acum simţi că eşti aproape, crezi că ai o şansă"

"După părerea mea este o mare surpriză, ca să ajungi în finală trebuie să câştigi trei meciuri, au avut puţin noroc, PSV a fost sub, chiar dacă mergea foarte bine în campionat. Pleca cu şansa a 2-a cu Atletico, nu te gândeai că la rezultatul din retur mai pierde calificarea, cu PSG, o mare, mare surpriză, să câştigi ambele meciuri şi să nu iţi iei gol.

Cred că lumea nu şi-ar fi dorit Borussia Dortmund în finală, probabil un PSG, ultimul meci al lui Mbappe acolo, era o mare nebunie, dar până la urmă ajung meritat în această finală.

Toată munca ta ajunge într-o finală, dacă te elimina PSG, asta e, plecau cu şansa a doua, dacă te elimina Atletico nu era nicio problemă. Acum simţi că eşti aproape, acum chiar crezi că ai o şansă, acum s-ar putea să vedem Dortmund-ul ălă cu genunchii tremurând.

Dacă cineva câştigă meciul ăsta, doar Terzic trebuie să o facă, trebuie să o pună pe Real Madrid în dificultate, trebuie să joci cum ai jucat cu Parisul, toţi alergau pentru echipă, probabil că în această seară trebuie să facă la fel.

Nu ştiu la ce să mă aştept de la Dortmund, meciul cu PSG mi-a arătat un antrenor care ştie ce trebuie să facă.", a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

MM Stoica speră că jucătorii lui Edin Terzic nu se vor pierde cu firea şi se vor ţine tare împotriva celei mai titrate echipe din istoria fotbalului european.

"Au avut şi barele de partea lor, bara lui Zaire-Emery este o ocazie uluitoare, se făcea 1-0, clar nimeni nu îşi dorea Dortmund. Valoarea Madridului este incontestabilă, cred că se poate întâmpla o surpriză. E foarte complicat, sunt meciuri pe care nu le poţi antrena, nu le poţi pregăti, când îţi tremură genunchii s-a terminat.

Madridul nu se simte foarte bine când are mingea, ci atunci când intră în posesie. Am citit ceva despre Terzic, este o poveste de succes, una emoţionantă, când îl vezi cu fularul la gât în tribună, în 2013, sunt foarte multe detalii din cariera lui care sunt foarte emoţionante. Un jucător poate să ajungă mai uşor, la antrenori e mult mai greu, sunt foarte puţini cei care au plecat şi au luat-o treaptă cu treaptă.

Pe mine m-a surprins dubla cu Atletico Madrid, au jucat excepţional în retur, Atletico nu era o echipă pe care să o scoată Dortmund. Eu am speranţe, nu că sunt anti-Madrid, dar nu îmi plac foarte mult, am speranţe mai ales pentru Terzic, am o pasiune pentru tipul ăsta de antrenori, care apar de nicăieri.", a spus Mihai Stoica.

Afla mai multe despre: real madridborussia dortmunduefa champions leaguebasarab pandurumm stoica 

viewscnt
Articole similare