You are here:

"Nu am avut ofertă de la Rapid". Dan Şucu l-a ocolit, iar acum a ieşit în faţă: "Identitatea clubului se pierde, poate asta se doreşte"

"Nu am avut ofertă de la Rapid". Dan Şucu l-a ocolit, iar acum a ieşit în faţă: "Identitatea clubului se pierde, poate asta se doreşte"

Rapid

Comentarii

Acţionarul majoritar de la Rapid, Dan Şucu, şi-a asumat măsurile radicale, după ratarea titlului în Superliga. Însă, Dani Coman nu este impresionat de schimbările de pe banca tehnică şi din organigrama clubului din Giuleşti.

Dani Coman, incisiv după ce a văzut schimbările de la Rapid

Prezent la un turneu de old boys la Piteşti, Dani Coman a spus că este dezamăgit de ultimele schimbări din cadrul clubului Rapid Bucureşti. Daniel Niculae a fost informat oficial că nu mai este dorit preşedinte, în timp ce Marius Şumudică a aşteptat în zadar un semn pentru banca tehnică. Neil Lennon a fost ales antrenor şi a luat primele decizii. De asemenea, mai mulţi colaboratori au fost anunţaţi în stafful tehnic. 

Dani Coman şi-a exprimat dezamăgirea, în mijlocul procesului început de Dan Şucu. 

"Nu aş vrea să vorbesc prea mult despre Rapid, desi aş avea acest drept, pentru că eu am jucat pentru acel club. Atât timp cât dispar rapidiştii din organigrama clubului, eu zic că identitatea, uşor, uşor, se va pierde sau poate chiar asta se doreşte.

Pentru mine şi pentru suporterii Rapidului, cel mai bine şi cel mai frumos era ca antrenor să fie Şumudică. La Rapid este mai important să dai o bară frumoasă, decât un gol cu capul, dar mai bine mă opresc. Aş avea atât de multe lucruri de spus, dar prefer să mă abţin, să le acordăm timp şi să vedem dacă au luat deciziile cele mai înţelepte, deşi eu mă îndoiesc.

Nu am avut nicio ofertă de la Rapid, să nu se înţeleagă greşit. Am discutat cu alte trei cluburi din prima ligă", a declarat Dani Coman, abia instalat la FC Argeş, în Liga 2, pentru Orange Sport. 

Ce planuri are Dani Coman la FC Argeş

Fostul preşedinte de la Hermannstadt şi Astra a lăsat Superliga, un eveniment susţinut de Superbet, pentru a reveni acasă, dar în Liga 2. Dani Coman a fost prezentat oficial la FC Argeş, iar acesta şi-a prezentat din nou dorinţele. 

"Am revenit la Piteşti după 19 ani, am făcut-o cu tot sufletul, cu încredere, indiferent de greutăţile pe care le avem. Sunt convins că ne vom bucura de succesele obţinute, pentru că am incredree în oamenii cu care lucrez, în suportul autorităţilor locale, în suporteri şi doar împreună putem să realizăm obiectivele. Cel mai important aspect este acela de a reorganiza acest club. 

Îmi doresc să promovez, dar mult mai important este să facem o echipă bună, o echipă care să ofere echilibru şi să se menţină la nivelul primei ligi. 

Sper ca în acest an să înceapă lucrările la noul stadion, se fac eforturi majore. Sper ca în doi ani şi jumătate să jucăm pe noul stadion", a mai spus fostul portar de la Rapid, Dani Coman, pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: dan sucudani comandan sucu rapiddani coman rapidschimbari rapid 

viewscnt
Articole similare