Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victor Angelescu a venit să anunţe oficial vestea cruntă pentru Daniel Niculae: "Nu suntem deloc fericiţi"

Victor Angelescu a venit să anunţe oficial vestea cruntă pentru Daniel Niculae: "Nu suntem deloc fericiţi"

Rapid

Comentarii

Acţionarul FC Rapid, Victor Angelescu, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că Daniel Niculae nu va mai fi preşedinte al clubului din sezonul viitor.

Victor Angelescu anunţă că Daniel Niculae nu va mai fi preşedinte la Rapid din sezonul viitor

Mesajul dur al acţionarului Dan Şucu s-a materializat. Daniel Niculae a fost găsit vinovat pentru sezonul ratat de Rapid, iar fostul atacant va plăti cu postul de preşedinte, pe care-l ocupa din ligile inferioare. 

”Daniel este în continuare preşedintele clubului până la finalul sezonului, dar începând cu sezonul viitor nu va mai fi preşedinte, contractul nu îi va fi prelungit. Vom vedea din vară ce vom face. 

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Am avut o discuţie cu Dan Şucu, nu vom pune preşedinte imediat. Sperăm ca sezonul viitor să arătăm mai bine şi să schimbăm faţa Rapidului. Am avut un sezon ratat, am avut aşteptări foarte mari. Cred că toată lumea are partea sa de vină, sper să-l uităm cât mai repede. Nu suntem deloc fericiţi”, a declarat Angelescu.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

La 26 aprilie, Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au extins urmărirea penală faţă de preşedintele FC Rapid, Daniel Niculae şi faţă de liderul galeriei echipei bucureştene, Georgian Liviu Ungurean, zis Bocciu.  Niculae e suspectat că a dat bani pentru achiziţionarea materialelor pirotehnice, fiind şi de acord ca acestea să fie folosite în incinta stadionului.

Niculae este acuzat că a plătit pentru cumpărarea de materiale pirotehnice şi a fost de acord cu folosirea acestora la pe stadion, inclusiv la derby-ul din 27 ianuarie, cu Dinamo Bucureşti.

Afla mai multe despre: victor angelescudaniel niculaepresedinte rapiddaniel niculae plecare rapid 

viewscnt
Articole similare