Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, salariu generos pentru noul jucător de la FCSB. Pe câţi ani a semnat fotbalistul adus de la o adversară de temut din Superliga

Gigi Becali, salariu generos pentru noul jucător de la FCSB. Pe câţi ani a semnat fotbalistul adus de la o adversară de temut din Superliga

FCSB

Comentarii

David Kiki este cel mai recent jucător ajuns la FCSB. Fotbalistul adus de Gică Hagi în România, din campionatul Bulgariei, va juca în tricoul echipei campioane în sezonul viitor.

FCSB a dat o nouă lovitură de piaţa transferurilor, iar de data aceasta, a reuşit să ajungă la o înţelegere cu un jucător al unei adversare importante din competiţia internă. Este vorba despre internaţionalul beninez, David Kiki, fotbalist descoperit de Gică Hagi şi adus pentru a juca în ambele benzi, pe plan defensiv.

Cunoscut pentru calităţile sale ofensive, fizice, cât şi pentru dribbling-urile ameţitoare, David Kiki va avea şansa să-l impresioneze pe patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, în acest sezon.

Gigi Becali, negocieri intense pe piaţa transferurilor

David Kiki a semnat un contract valabil pe următorii trei ani şi va concura pe post cu Risto Radunovic, fotbalistul adus de FCSB de la Astra Giurgiu, în 2021. Kiki va avea un salariu de 12.000 de euro pe lună, cu 3.000 de euro mai puţin decât rivalul său pe post, Risto Radunovic, anunţă Fanatik.

Becali a încercat să rezolve cât mai repede problema negocierii unui nou contract cu fundaşul lateral muntenegrean. Cei doi au ajuns la un numitor comun, iar internaţionalul muntenegrean va încasa 15.000 de euro. Contractul acestuia ar fi expirat în iarnă, în cazul în care cele două părţi nu s-ar fi înţeles asupra salariului.

"Kiki vine şi semnează. Pe 3 ani semnează, aşa ne-am înţeles. Lui Radunovic îi expiră în iarnă, dar o să rămână şi el. I-am propus prelungirea. I-am propus 15.000 pe lună", a declarat Gigi Becali, conform sursei citate anterior.

Afla mai multe despre: fcsbdavid kikifarul constantaristo radunovic 

viewscnt
Articole similare