Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Cu gândul la promovare pentru anul viitor, echipa şi-a demis antrenorul. Sezon ratat pentru gruparea din Liga 2

OFICIAL | Cu gândul la promovare pentru anul viitor, echipa şi-a demis antrenorul. Sezon ratat pentru gruparea din Liga 2

Liga 2

Comentarii

FC Argeş, echipă care a retrogradat în Liga 2 la finalul sezonului precedent, a ratat revenirea în Superliga, în primul sezon petrecut în eşalonul secund.

Piteştenii au ratat complet obiectivul promovării înapoi în Superliga, iar acest fapt l-a costat extrem de mult pe Eugen Neagoe, antrenorul căruia i-a fost încredinţată sarcina de a promova echipa înapoi în prima divizie. Clubul a anunţat despărţirea de tehnician chiar în această dimineaţă, prin intermediul unui comunicat postat pe reţelele de socializare.

FC Argeş, un nou an în Liga 2

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

"Mulţumim, Eugen Neagoe

Clubul nostru a ajuns la un acord privind încetarea contractului pe cale amiabilă cu antrenorul Eugen Neagoe şi staff-ul acestuia. Antrenorul în vârstă de 56 de ani a fost la cârma echipei noastre timp de 16 partide. FC Argeş le mulţumeşte şi le doreşte mult succes în activitatea profesională", a fost mesajul celor de la FC Argeş.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Piteştenii au schimbat trei tehnicieni pe parcursul sezonului recent încheiat. Alexandru Pelici a petrecut două luni la echipă, iar în luna august a fost înlocuit de Eugen Beza, care a antrenat echipa timp de două partide. Din luna octombrie a anului trecut, Eugen Neagoe s-a aflat pe banca formaţiei din Liga 2 pentru 16 partide şi a avut o medie de 1.44 puncte, per meci.

Afla mai multe despre: fc argeseugen neagoeliga 2superliga 

viewscnt
Articole similare