Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru indică un transfer tare de la Dinamo la CFR Cluj: "Se bate cu Deac, are şi viteză. Nici lui nu-i mai convine să rămână"

Panduru indică un transfer tare de la Dinamo la CFR Cluj: "Se bate cu Deac, are şi viteză. Nici lui nu-i mai convine să rămână"

Dinamo București

Comentarii

Dinamo e nevoită să ţină de jucătorii importanţi din lot, iar Basarab Panduru consideră că cel puţin doi fotbalişti importanţi ar putea schimba echipa, din sezonul următor. Vizaţi sunt Hakim Abdallah (26 de ani) şi Dennis Politic (24 de ani), cu primul văzut potrivit la CFR Cluj.

Panduru vede două plecări de la Dinamo, cu un fotbalist bun la CFR Cluj! "L-aş lua pe el, nu pe Safranko"

Dinamo Bucureşti a învins luni seara, pe teren propriu, scor 2-0, gruparea ciucana AFK Csikszereda, în prima manşă a barajului de promovare/menţinere în Superligă. "Alb-roşii" pleacă cu prima şansă în returul de la Miercurea Ciuc, de luni, 27 mai.

După ce a analizat viitorul lui Zeljko Kopic la Dinamo, Basarab Panduru a vorbit şi despre situaţia a doi jucători care au convins în acest sezon. 

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Pe atacantul Hakim Abdallah, marcator a cinci goluri în acest sezon, Pandi îl vede jucătorul potrivit pentru Dan Petrescu la CFR Cluj, în detrimentul lui Pavol Safranko, care s-a despărţit de Sepsi.

"Mă uitam la Abdallah. Crezi că e jucător de CFR Cluj? Eu l-aş lua pe Abdallah, nu pe Safranko, joacă şi bandă, joacă şi vârf. Are viteză, joacă şi vârf. Joacă şi extremă dreaptă, iar acolo îl ai pe Deac, te baţi cu Deac. Uite, Abdallah - Bîrligea - Otele, crezi că arată rău?", a spus expertul Orange Sport, după cele 90 de minute ale turului "barajului" de pe Arena Naţională. 

Panduru, despre Politic: "Cred că nu-i mai vine să mai fie la Dinamo"

Atacantul lateral a reuşit "dubla" cu Miercurea Ciuc, iar Basarab Panduru crede că asupra conducătorilor de la Dinamo va fi o presiune mare, în încercarea de a-l păstra pe Dennis Politic, cel care a marcat de şase ori şi a pasat decisiv de două ori în acest sezon. 

"Cred că nu-i mai vine să mai fie la Dinamo şi în sezonul următor. El acum joacă fotbal, mereu am spus că are calitate, ia mingea, nu cade, joacă fotbal, nu face precum alţi jucători să cadă. El ia mingea, intră, golul al doilea a fost uimitor (n.r. - cu Miercurea Ciuc). Se vede că omul are calitate. 24 de ani are? 

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Mi se pare că trebuie să joace în play-off. Nu ştiu ce contract are. Politic, dacă ar putea, cred că s-ar duce în altă parte. Dinamo să ceară pentru Politic exact cât s-a cerut pentru Ştefănescu acum doi, trei ani, 300-400-500.000. Eu presupun că nu e cea mai serioasă opţiune (n.r. - ca Politic să semneze prelungirea cu Dinamo).

Eu cred că pleacă. Vom vedea. Acum aude şi el de 'grăsanele' alea de contracte. Politic îi datorează ceva lui Dinamo, dar i-a şi dat", a mai spus Basarab Panduru, despre posibilele plecări de la Dinamo.  

Afla mai multe despre: basarab pandurudennis politicabdallahdinamo miercurea ciuc 

viewscnt
Articole similare