You are here:

Lovitura primită de fanii lui Csikszereda pe Arena Naţională. Jandarmeria susţine că Dinamo le-a interzis să afişeze steagul

Lovitura primită de fanii lui Csikszereda pe Arena Naţională. Jandarmeria susţine că Dinamo le-a interzis să afişeze steagul

Superliga

Comentarii

Dinamo - Miercurea Ciuc, turul barajul pentru Superliga, a fost precedat de o decizia care nu a fost pe placul suporterilor oaspeţilor. Acestora li s-a interzis afişarea steagului Ţinutului Secuiesc, iar Jandarmeria a venit cu precizări.

Fără steagul Ţinutului Secuiesc pe Arena Naţională! Jandarmeria susţine că Dinamo a luat decizia

Dinamo şi Csikszereda se întâlnesc pentru locul în Superliga, iar turul a fost programat pe Arena Naţională, luni, de la 20:00, live text pe Orangesport.ro. Pe Arena Naţională au venit peste 35.000 de suporteri, printre care şi peste 100 de susţinători ai echipei din Miercurea Ciuc. 

În sectorul destinat oaspeţilor nu a fost permisă folosirea steagului Ţinutului Secuiesc. În ciuda primelor informaţii, Jandarmeria a dorit să precizeze că nu instituţia a luat decizia, cu organizatorul. 

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Astfel, societatea specializată de pază şi protecţie a primit ordine să monitorizeze situaţia din peluza lui Csikszereda. 

"Precizare FC DINAMO 1948 Bucureşti - AFK Csikszereda Miercurea Ciuc

Dezminţim informaţiile apărute în spaţiul public, prin care se afirmă faptul că Jandarmeria Capitalei a interzis afişarea unui banner în care e reprezentat steagul Ţinutului Secuiesc.

Subliniem faptul că decizia de a nu permite acest element de vizibilitate este atributul exclusiv al organizatorului evenimentului sportiv şi a fost înfăptuită prin societatea specializată de pază şi protecţie", a anunţat Jandarmeria. 

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Miercurea Ciuc, scandal după deplasarea din Ghencea cu CSA Steaua

În noiembrie 2023, preşedintele clubului din Miercurea Ciuc, Zoltan Szondy, a oferit detalii, pe larg, în faţa reprezentanţilor presei locale şi s-a arătat revoltat de faptul că fanii n-au putut introduce pe stadionul Steaua câteva mesaje pe care gazdele şi Jandarmeria le-au considerat nepotrivite.

Afla mai multe despre: dinamo miercurea ciucdinamo csikszeredasteag tinutul secuiesc 

viewscnt
Articole similare