Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Se merge până la lipsa de ospitalitate". Singura nemulţumire a lui Mircea Lucescu, după ce s-a întors din Grecia. "Mulţumesc, Răzvan"

"Se merge până la lipsa de ospitalitate". Singura nemulţumire a lui Mircea Lucescu, după ce s-a întors din Grecia. "Mulţumesc, Răzvan"
Comentarii

Mircea Lucescu a revenit din Grecia, unde a asistat la titlul cucerit de fiul său, Răzvan Lucescu, la cârma echipei PAOK. "Il Luce" a recunoscut ce mesaj a avut pentru antrenor, dar şi felul atipic în care a asistat la meciul cu Aris.

Mircea Lucescu s-a întors din Grecia, unde Răzvan Lucescu a scris istorie: "Mulţumesc că m-ai făcut să retrăiesc momentele alea extraordinare"

PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu, a învins duminică seara, în deplasare, pe Aris Salonic, scor 2-1, şi a câştigat titlul în Grecia. Pe Kleanthis Vikelidis Stadium a fost şi Mircea Lucescu, pentru a asista la un nou moment important din viaţa fiului său. 

Singurul aspect care nu l-a mulţumit pe "Il Luce" a fost în privinţa locului din care a urmărit meciul, alături de alţi oficiali de la PAOK. Delegaţia oaspete a stat "într-un colţ de stadion, într-o cuşcă de sticlă". 

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

"Şi-a dorit. Magic nu pot spune, că atunci aştepţi de la cineva să-ţi aducă succesul, dar ăsta a fost muncit, într-un campionat greu. Sunt oameni care dau tot din punct de vedere emoţional pentru echipele lor. Aveam şi eu acelaşi lucru în Turcia cu Galatasaray şi Besiktas. Grecii sunt fanatici în sport, dar după aceea s-au împăcat.

În tribună... Nu puteam merge la meci, cum nu au putut nici cei care au mers cu echipa adversă (n.r. - PAOK), aşa că ne-am suit într-un microbuz al clubului, cu conducătorii, şi ne-au izolat într-un colţ de stadion, închişi într-o cuşcă de sticlă, nici de respirat nu se putea. Vedeţi până unde merge această pasiune, chiar până la lipsa de ospitalitate. 

Profesional, după mult timp, n-am mai avut... Nu simţeam nimic, dar cu Răzvan am retrăit momentele aşa cum le trăiam pe bancă, multe senzaţii, sentimente, treceam de la una la alta, de la bucurie la preocupare, că au fost momente destul de grele, mai ales ultimele 10 minute cu eliminarea fundaşului central. 

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

E o victorie imensă, iar el merită toate felicitările. I-am spus <<Mulţumesc, Răzvan, că m-ai făcut să retrăiesc momentele alea extraoardinare, pe care le-am avut de-a lungul vieţii>>. În momentul ăsta nu văd să mă mai despart de fotbal, că am ce să fac de acum. Cât a fost mic a fost cu mine peste tot, a văzut toate meciurile cu Corvinul, cu Dinamo, în cantonament, iar acum lucrurile s-au schimbat. Eu mă duc după el. O să devină o legendă la PAOK", a declarat Mircea Lucescu, la revenirea în România. 

Este al doilea titlul cucerit de Răzvan Lucescu cu PAOK, după cel din sezonul 2018-19, şi al patrulea trofeu câştigat de român în Grecia cu echipa din Salonic.â

Afla mai multe despre: mircea lucescurazvan lucescupaok campioana grecia 

viewscnt
Articole similare