You are here:

Premierul Marcel Ciolacu, anunţ mare în ziua în care Dinamo joacă barajul pentru menţinerea în Superliga! "Deşi sunt un fan al unei mari rivale, le-am transmis"

Premierul Marcel Ciolacu, anunţ mare în ziua în care Dinamo joacă barajul pentru menţinerea în Superliga! "Deşi sunt un fan al unei mari rivale, le-am transmis"

Dinamo București

Comentarii

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că o concluzie pe care a avut-o, după discuţia de luni cu foste mari glorii ale clubului şi cu suporterii Dinamo şi cu Rareş Hopincă cel care candidează din partea PSD pentru Primăria Sectorului 2, este că noul stadion de 25.000 de locuri va avea un impac major asupra clubului Dinamo şi este „o şansă uriaşă de a atrage mii de alţi copii către sport”.

Premierul Marcel Ciolacu, anunţ despre noul Stadion Dinamo

În ziua în care Dinamo o întâlneşte pe Miercurea Ciuc pentru menţinerea în Superliga, de la 20:00, live text pe Orangesport.ro, Marcel Ciolacu a adus în discuţie apariţia noului Stadion Dinamo. 

„Construirea noului stadion ultramodern de 25.000 de locuri va avea un impact major asupra întregului club Dinamo, fiind o şansă uriaşă de a atrage mii de alţi copii către sport! Aceasta este concluzia discuţiei de azi cu foste mari glorii ale clubului şi cu suporterii alb-roşii, la care am fost alături de Rareş Hopincă, candidatul PSD-PNL la primăria sectorului 2. Rareş nu este doar un mare dinamovist, ci şi un om de administraţie cu vizune care ştie că noua arenă este un proiect care depăşeşte graniţele fotbalului”, a scris Marcel Ciolacu, luni pe Facebook

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Liderul PSD a mai spus că „este o investiţie de peste 170 de milioane de euro, care va deveni un standard de modernitate al sectorului 2 în mandatul său de primar”.

„Deşi sunt un fan al unei mari rivale, le-am transmis suporterilor dinamovişti că imi doresc ca echipa de fotbal să aibă succes atât în seara asta, cât şi la meciul următor şi să rămână în prima ligă. Fiindcă una dintre cele mai frumoase galerii din România merită din plin asta!”, a conchis Ciolacu.

Guvernul a aprobat, în martie, indicatorii tehnico-economici pentru construirea unei arene multifuncţionale, al cărei beneficiar va fi Clubul Sportiv Dinamo Bucureşti. Arena va avea peste 25.000 de locuri.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Suprafaţa desfăşurată totală a arenei este de 66.716 mp, durata de execuţie este de 25 luni, iar valoarea totală a investiţiei este estimată la suma de 854.573.000 lei (827.893.000 lei, valoare finanţată de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei prin Programul naţional de construcţii de interes public sau social derulat de Compania Naţională de Investiţii, şi 26.680.000 lei, valoare finanţată de Ministerul Afacerilor Interne, prin Clubul Sportiv Dinamo Bucureşti).

Afla mai multe despre: marcel ciolacumarcel ciolacu dinamostadion dinamo 

viewscnt
Articole similare