Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Guardiola, despre Klopp! "Îmi va lipsi foarte mult. Jurgen a jucat un rol foarte important în viaţa mea"

Guardiola, despre Klopp! "Îmi va lipsi foarte mult. Jurgen a jucat un rol foarte important în viaţa mea"

Premier League

Comentarii

Tehnicianul echipei Manchester City, Pep Guardiola, i-a adus un omagiu lui Jürgen Klopp, care şi-a luat adio de la Anfield după 489 de meciuri la conducerea grupării Liverpool.

Antrenorul spaniol a lăudat munca colegului său german. "Îmi va lipsi foarte mult. Jürgen a jucat un rol foarte important în viaţa mea. El m-a dus la un alt nivel ca manager. Ne respectăm enorm unul pe celălalt. Vreau doar să-i mulţumesc. M-a ajutat de atâtea ori. M-a ajutat cu echipa sa. A fost un concurent uriaş în viaţa mea. Sunt mereu momente în care îmi spun că nu am găsit sau nu am descoperit modalitatea de a-i pedepsi. Cu el, a fost atât de dificil".

Antrenorul german Jurgen Klopp şi-a încheiat duminică, pe teren propriu, într-un meci cu Wolverhampton, scor 2-0, înţelegerea cu echipa engleză FC Liverpool, după nouă ani în care i-a condus pe „cormorani”.

Klopp a preluat conducerea echipei engleze în octombrie 2015 şi de atunci a câştigat opt trofee cu Liverpool, între care şi Liga Campionilor în 2019.

În plan individual, el a primit, între altele, trofeul FIFA The Best pentru cel mai bun antrenor în 2019 şi 2020 şi a fost antrenorul sezonului în Premier League în 2020 şi 2022.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

 

Afla mai multe despre: pep guardiolajürgen klopp 

viewscnt
Articole similare