You are here:

Patru fotbalişti importanţi, OUT! Au părăsit echipa înainte de noul sezon: "Din primii patru marcatori a rămas doar el"

Patru fotbalişti importanţi, OUT! Au părăsit echipa înainte de noul sezon: "Din primii patru marcatori a rămas doar el"

Superliga

Comentarii

Una dintre echipele cu pretenţii din Superliga a suferit câteva lovituri la nivelul lotului. Patru fotbalişti importanţi nu vor continua din vară, iar antrenorul a subliniat faptul că trei dintre aceştia erau în fruntea marcatorilor formaţiei.

Echipa şi-a pierdut trei fotbalişti importanţi din atac! "Făceam o socoteală că din primii patru marcatori a mai rămas doar el"

Cluburile din Superliga îşi conturează lotul pentru noul sezon, iar Petrolul Ploieşti este una dintre echipele care a pierdut enorm în compartimentul ofensiv. 

Antrenorul Laszlo Balint a spus că i-a pierdut pe Jair (29 de ani), căruia i-a expirat contractul, Christian Irobiso (30 de ani) şi Alexandru Musi (19 ani), care au fost doar împrumutaţi şi care n-au putut fi păstraţi în lotul pentru noul sezon. Acestora li se adaugă Bart Meijers (27 de ani), care nu şi-a prelungit înţelegerea cu "lupii". 

Laszlo Balint a anunţat că-şi doreşte ca înlocuitorii acestora să vină rapid, pentru a face pregătirea cu echipa. 

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

"Este o vacanţă, dar una activă pentru noi, pentru că lucrăm atât la programul competiţional, cât şi la completarea lotului. Sunt discuţii, încercăm să ne completăm lotul, pentru că am avut nişte plecări importante, chiar la nivelul primului 11. 

Făceam o socoteală cu colegii din staff că din primii patru marcatori a mai rămas doar Gicu Grozav, care a prelungit contractul cu Petrolul

Jair a plecat şi avea şapte goluri. Irobiso, şase goluri, Musi, care a fost un jucător cu o contribuţie ofensivă importantă. Avem nevoie de jucători, care să acopere aceste găuri. Important e să vedem cum creionăm lotul, pentru că e dificil, dar dorinţa mea e să-i am cât mai repede", a declarat Laszlo Balint, la sosirea pe Arena Naţională. 

  • 117 de meciuri, 2 goluri şi 1 pasă decisivă sunt cifrele fundaşului central Meijers la Petrolul. 
  • 10 goluri şi 9 pase decisive sunt reuşitele mijlocaşui Jair la Petrolul. 
  • 13 goluri a reuşit atacantul central Irobiso la Ploieşti. El a furnizat şi 4 pase decisive. 
  • 39 de meciuri, 5 goluri şi 4 pase decisive sunt reuşitele lui Musi la Petrolul. 

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Laszlo Balint a venit să vadă Dinamo - Miercurea Ciuc: "E avantajată"

"Cred că o să fie un meci interesant, mai ales că ultimele două întâlniri între echipele din Superliga şi Liga 2 au fost echilibrate, ba chiar finala Cupei României a produs o surpriză. În primul meci de baraj, Mioveni a făcut o figură foarte frumoasă şi sunt curios. Dinamo pleacă cu prima şansă, dar nici echipa din Miercurea Ciuc nu e de neglijat. Sunt convins că vor da o replică pe măsură. Categoric se pot întâmpla surprize, dar dubla manşă pune în valoare echipa cu o valoare mai mare, în clipa de faţă Dinamo. 

E vorba despre Dinamo, despre o echipă importantă, din păcate joacă pentru menţinerea în prima ligă, dar atrage, aduce suporteri în tribună. Sunt stadioane frumoase în Superliga, sunt suporteri şi sper să fie mai multe meciuri cu şi mai mulţi suporteri", a declarat Laszlo Balint, înainte de Dinamo - Miercurea Ciuc, de la 20:00, live text pe Orangesport.ro

Afla mai multe despre: plecari petrolul ploiestiirobisomusijairmeijers 

viewscnt
Articole similare