Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Trebuie păstrat Kopic?". Antrenorul lui Dinamo a fost judecat în direct: "Mi s-a părut depăşit de situaţie"

"Trebuie păstrat Kopic?". Antrenorul lui Dinamo a fost judecat în direct: "Mi s-a părut depăşit de situaţie"

Dinamo București

Comentarii

Experţii Orange Sport, Basarab Panduru şi Cristi Pulhac, au analizat poziţia lui Zeljko Kopic, antrenorul care a reuşit să prindă cu Dinamo doar "barajul" pentru menţinerea în Superliga. Amândoi s-ar fi aşteptat ca principalul croat să producă rezultate mai bune.

Dinamo, cu Zeljko Kopic şi în sezonul următor? "Trebuia să facă mai mult"

Dinamo Bucureşti a învins luni seara, pe teren propriu, scor 2-0, gruparea ciucană AFK Csikszereda, în prima manşă a barajului de promovare/menţinere în Superligă. "Câinii" s-au salvat dramatic de la retrogradarea directă, în ultima etapă din play-out, iar din acest moment au început analizele privind şi viitorul lui Zeljko Kopic. 

Croatul a fost adus pentru a face Dinamo o echipă puternică, după înlocuirea lui Ovidiu Burcă, însă constanţa în rezultate a lipsit. 

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

"(n.r. - Merită păstrat Kopic?) Merg în direcţia lui. Nu mi-a plăcut nici mie, nu m-a convins, ai avut jucători pe bani mulţi aduşi, iar cei mai buni au fost tot Abdallah şi Politic, cei care erau de la startul campionatului. El (n.r. - Kopic) are experienţă. A învăţat campionatul nostru, ştie cu cine să meargă mai departe, ştie de cine să se debaraseze. 

Până la urmă cred că va continua, dar parcă trebuia să facă mai mult. Eşti în zona aia în care nu-ţi dai seama dacă el poate face mai mult sau dacă la anul va fi la fel. În cinci din opt meciuri ai pierdut puncte în minutul 90", a spus Basarab Panduru. 

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Antrenorul lui Dinamo nu l-a convins pe Cristi Pulhac, fostul fundaş stânga de la Dinamo care a sesizat şi momentele de cumpănă ale lui Kopic. 

"N-ai avut nici presiunea schimbării antrenorului, nu a fost ca la celelalte echipe. El a avut mereu spatele asigurat de conducere, nu s-a discutat despre schimbarea lui. Că au fost conflicte cu jucătorii, se întâmplă, când nu îţi iese jocul. Eu l-am văzut şi atunci când nu ştia ce să zică la interviuri, când nu găsea soluţia. Mi s-a părut depăşit de situaţie uneori", a spus expertul Orange Sport, după turul câştigat de Dinamo cu Miercurea Ciuc

Dinamo pleacă cu prima şansă în returul de la Miercurea Ciuc, de luni, 27 mai.

Afla mai multe despre: zeljko kopicbasarab pandurucristi pulhacdinamo csikszeredadinamo salvare retrogradare 

viewscnt
Articole similare