Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A contribuit la salvarea lui Dinamo, iar acum pleacă! Jucătorul, incert de viitorul său la echipă: "Situaţia mea e complicată"

A contribuit la salvarea lui Dinamo, iar acum pleacă! Jucătorul, incert de viitorul său la echipă: "Situaţia mea e complicată"

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a făcut un pas uriaş spre salvarea de la retrogradare, cu o victorie pe teren propriu în manşa tur a barajului de menţinere/retrogradare, împotriva formaţiei Csikszereda Miercurea Ciuc.

Dinamoviştii s-au impus cu scorul de 2-0, la meciul de pe Arena Naţională şi speră să repete acelaşi rezultat pe terenul formaţiei din liga secundă. Dennis Politic a fost omul decisiv pentru echipa sa. Fotbalistul adus din ligile inferioare ale Angliei a reuşit o dublă, pe Arena Naţională. 

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Însă, nu toţi jucătorii celor de la Dinamo şi-au creat un viitor cert la echipă, Ricardo Grigore, apărătorul crescut de Dinamo care a evoluat în perioadele 2016-2022 şi din 2023 până în prezent, este nesigur în ceea ce priveşte continuarea la Dinamo.

Fundaşul central în vârstă de 25 de ani a bifat doar 11 prezenţe în toate competiţiile, în acest sezon şi va urma să afle dacă va continua la Dinamo din sezonul viitor. Contractul său expiră în această vară, iar Grigore a anunţat că nu a avut discuţii cu şefii clubului, în acest sens. Grigore a bifat toate cele 90 de minute ale partidei împotriva celor de la Csikszereda, disputată la Bucureşti.

Ricardo Grigore: "Vreau să-mi ajut echipa"

"A fost dificil, pentru că nu am mai jucat de o perioadă lungă de timp, dar mă bucur că am rămas puternic, îi mulţumesc lui Dumnezeu. Vreau să-mi ajut echipa să ne salvăm de la retrogradare. Mă bucur de rezultat, era normal să câştigăm în această seară.

M-am întors de la Dinamo pentru un motiv, să plec cu capul sus, să-mi termin contractul cum trebuie şi să ne despărţim într-un mod mai frumos. Am fost hulit şi nu mi-a plăcut, speram până în ultima clipă. Mie mi se termină contractul în vară şi nu am discutat nimic cu conducerea. Vom vedea ce se va întâmpla, nu ştiu absolut nimic.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Situaţia mea a fost puţin mai complicată, de ce să mint. În iarnă am avut discuţii şi le-am spus că am o nemulţumire despre faptul că nu joc suficient. Într-un moment am fost scos din calculele echipei şi situaţia s-a complicat pentru că Dinamo nu a găsit înlocuitor pentru mine.

E o poveste mai lungă şi nu vreau să discut despre asta acum. Trebuia să fiu pregătit pentru asta, pentru că sunt plătit să-mi fac treaba. Mă bucur că am reuşit să ajut echipa. Pentru asta ne-am apucat de fotbal, să fim puternici şi să trecem peste astfel de momente.

Nu trebuie să tratăm momentele cu superficialitate şi trebuie să marcăm mereu când avem ocazia. Nu ne relaxăm, ne bucurăm în această seară şi de mâine ne concentrăm pe retur", a declarat Ricardo Grigore, la capătul partidei.

Afla mai multe despre: dinamo bucurestiricardo grigorezeljko kopiccsikszeredamiercurea ciucsuperligaliga 2 

viewscnt
Articole similare