Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenire de zile mari în Serie A! Juventus a fost condusă cu 3-0, pe terenul revelaţiei sezonului din Italia. Cât s-a terminat

Revenire de zile mari în Serie A! Juventus a fost condusă cu 3-0, pe terenul revelaţiei sezonului din Italia. Cât s-a terminat

Serie A

Comentarii

Echipa italiană Bologna a încheiat la egalitate luni seara, pe teren propriu, scor 3-3, cu gruparea Juventus Torino, în etapa a 37-a din Serie A.

Bologna a avut un prim sfert de oră foarte bun, când a şi luat un avans de două goluri, prin reuşitele lui Calafiori, din minutul 2, şi Castro, din minutul 11. Portarul oaspeţilor, polonezul Szczesny a intervenit şi el în două rânduri, iar Juventus a echilibrat jocul pe finalul primei părţi. În minutul 53 Calafiori a înscris pentru 3-0 şi meciul părea jucat. Însă în minutul 76 columbianul Lucum a greşit, i-a oferit balonul pe tavă lui Chiesa şi acesta a redus din diferenţă.

Juventus, revenire pentru moral la primul meci după despărţirea de Allegri

Pe banca "bianconerilor", după despărţirea de Massimiliano Allegri, s-a aflat Paolo Montero, varianta conducerii clubului torinez pentru acest final de sezon.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

A fost momentul renaşterii lui Juventus, care, pe o ploaie puternică, a egalat după ce a reuşit să înscrie în minutele 83 şi 84. A fost mai întâi golul lui Milik, iar după nici un minut, reuşita lui Yildiz.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

S-a terminat 3-3 şi, înaintea ultimei etape, cele două echipe sunt pe locurile 3 (Bologna) şi 4 (Juventus), la egalitate de puncte, câte 68. Cele două echipe, alături de echipa care se va clasa pe locul cinci, vor participa în următoarea ediţie a UEFA Champions League, competiţie a cărui format va suferi modificări drastice, odată cu începerea noului sezon.

Afla mai multe despre: serie abolognajuventusuefa champions leagueitalia 

viewscnt
Articole similare